Facebook, decizie legata de postarile cu arme

Sambata, 08 Martie 2014, ora 21:38
1754 citiri
Facebook, decizie legata de postarile cu arme
Foto: Arhiva

Facebook a inasprit regulile in ceea ce priveste postarile legate de arme. Reprezentantii retelei de socializare spun ca vor sterge toate mesajele de la utilizatorii suspectati ca ar intentiona sa incalce legea sau sa vanda armament.

De asemenea, accesul la postari legate de comercializarea armelor sau alte activitati asemanatoare le va fi interzis persoanelor cu varste sub 18 ani, arata BBC.

Facebook a luat aceasta decizie in urma unor presiuni puternice din partea grupurilor de lobby, care au cerut retelei sociale sa isi schimbe politicile in ceea ce priveste postarile referiroare la armament.

Facebook s-a razgandit: Liber la imagini cu decapitari

Cu toate ca site-ul nu este destinat comertului, este cunoscut faptul ca numeroase persoane il folosesc pentru a promova diverse produse si pentru a cauta potentiali cumparatori.

"Uneori, oamenii folosesc instrumente oferite gratuit de noi pentru a discuta despre produse controversate sau reglementate prin lege", au precizat reprezentantii Facebook pe blogul oficial.

Ei au adaugat ca mai multi utilizatori si-au exprimat ingrijorarea cu privire la "vanzarile de arme de foc" pe Facebook. "Este una dintre multele zone in care ne lovim de provocari in a gasi echilibrul intre intentia unor utilizatori de a se exprima si consecintele pe care le-ar putea avea aceasta exprimare libera", au mai spus oficialii retelei sociale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
#Facebook arme, #Facebook postari arme, #Facebook reguli arme , #utilizatori