Ziare.com

Facebook ne lasa sa votam schimbarile in politica de confidentialitate

de Alex Duma
Sambata, 02 Iunie 2012, ora 12:44

   

Facebook ne lasa sa votam schimbarile in politica de confidentialitate
In urma presiunilor, Facebook a decis sa permita celor aproape un miliard de utilizatori sa voteze schimbarile in ceea ce priveste protejarea intimitatii, a confidentialitatii, a anuntat compania vineri.

Ultima oara cand reteaua sociala a recurs la acest gest a fost in 2009, cand Facebook avea doar 200 de milioane de utilizatori, relateaza Digital Trends.

Votul a inceput de vineri si va dura pana pe 8 iunie.

Internautii cu conturi pe reteaua sociala pot vota, printre altele, ca Facebook sa-si updateze limbajul pentru a explica mai bine de ce retine anumite date ale utilizatorului sau cum anume foloseste Facebook cookies.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Pentru ca schimbarile sa aiba loc, 30% dintre utilizatorii activi de Facebook - circa 230 de milioane de oameni - trebuie sa le aprobe. Daca 30% dintre cei cu conturi pe Facebook nu sunt de acord cu aceste schimbari, reteaua sociala va renunta la acestea.

Cei care vor sa voteze o pot face la aceasta adresa Facebook.

Votul vine la mai putin de o luna de cand Facebook a anuntat imbunatatiri in ceea ce priveste confidentialitatea in retea, promitand marirea transparentei. Facebook se confrunta cu nenumarate plangeri venite din Europa cu privire la practicile sale ce tin de confidentialitate.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1472 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor