Trei facturi Electrica, primite într-o lună de o familie din Alba Iulia: ”Mă duc să aștept și factura nr. 4”

Autor: N.G.
Vineri, 24 Martie 2023, ora 12:38
8871 citiri
Trei facturi Electrica, primite într-o lună de o familie din Alba Iulia: ”Mă duc să aștept și factura nr. 4”
Familia din Alba Iulia a primit trei facturi de energie electrică FOTO Facebook

O familie din Alba Iulia a primit trei facturi în luna martie, pentru consumul de energie electrică de la compania Electrica. Una dintre facturi a ajuns în 19 martie și avea termen de plată 18 martie 2023.

În 23 martie a ajuns o nouă factură Electrica, cu termen de plată pentru data de 25 martie. Într-o postare pe o rețea de socializare, o reprezentantă a familiei anunță că acum ”așteaptă factura cu nr. 4”

Mesajul transmis de femeia din Alba Iulia:

Cei care sunt clienți Electrica probabil au facut și ei ca mine în ultimele trei luni, de când onor societatea asta a uitat să mai trimita facturile pe consum. Nu știu alții cum au procedat, dar eu una le-am făcut trafic pe site mai rău decât la concursurile alea de "ikea dă canapele moca"... știți voi, în fine.

În afară de o notificare de genul ”ne scuzați, n-avem că nu putem” nu ne-a zis nimeni nimic până la începutul acestei luni când a venit prima factură. Sosită în 2 martie, termen de plată 16 martie. Fair enough! Am plătit frumos, totul bine, dar... vine 19 martie și apare factura nr. 2 cu termen de plată 18 martie!!! Dar asta nu e tot! Vine factura nr. 3 ASTĂZI cu termen de plată 25 martie! Aka mâine! No way!!!

Bă, băieții, ca să mă exprim elegant... voi unde mama supărării ați auzit de așa ceva?! Pentru simplul motiv că sunteți niște INCAPABILI, fără nici o scuză!, puneți clienții în situația de a nu-și plăti facturile la timp! Și aici nu mă refer la oamenii activi, care de bine de rău, reușesc să se gestioneze, ci la cei mai vulnerabili dintre noi, la amărâții aia care lună de lună se chinuie să plătească facturile pentru că orice întârziere care i-ar costa bani, le-ar seca și mai tare puținul pe care îl au...

Cum credeți ca un pensionar normal poate să suporte TREI facturi într-o singură lună?! Cu ce??? Dar un parinte singur cu copii la școală? Ce vină au ei că sunteți niște incompetenți??? Și să nu aud aia cu ”trebuiau să își pună banii deoparte” că nu e ok, chiar deloc. Mă duc să aștept și factura nr. 4”

Eveniment Quarterly Report

Scade cererea pentru mașinile noi. Ce mărci conduc în topul preferințelor românilor
Scade cererea pentru mașinile noi. Ce mărci conduc în topul preferințelor românilor
Înmatriculările de autoturisme noi au scăzut în România cu 11,59% în septembrie faţă de aceeaşi perioadă din 2022, până la un volum de 10.545 de unităţi, potrivit datelor Asociaţiei...
Rezervele valutare ale BNR au crescut cu peste 5 miliarde de euro într-o lună. Cât valorează aurul din depozite
Rezervele valutare ale BNR au crescut cu peste 5 miliarde de euro într-o lună. Cât valorează aurul din depozite
Rezervele valutare la Banca Naţională a României se situau la nivelul de 59,238 miliarde de euro la 30 septembrie 2023, în creştere cu 9,9% faţă de 53,901 miliarde de euro la 31 august 2023,...
#factura curent, #Electrica Furnizare, #energie electrica , #plata