Facturis Online lansează o versiune gratuită a programului de facturare cu tot ce ține de RO e-Factura

Advertorial
Marti, 28 Noiembrie 2023, ora 18:29
26351 citiri
Facturis Online lansează o versiune gratuită a programului de facturare cu tot ce ține de RO e-Factura
FOTO: facturis-online.ro

Facturis Online, o firmă specializată în dezvoltarea de programe de facturare, anunță lansarea programului de facturare gratuit RO-eFactura.ro, dedicat emiterii și trimiterii facturilor în sistemul ANAF, RO e-Factura.

Programul de facturare gratuit pentru e-Factura reprezintă un instrument deosebit de eficient pentru antreprenori, în condițiile noii obligativități care va intra în vigoare de la 1 ianuarie.

Noul produs lansat, oferă utilizatorilor săi un proces de facturare fluid, care permite emiterea facturilor, trimiterea acestora în sistemul ANAF, urmărind apoi validarea acestora în sistem. Tot în cadrul acestui program de facturare gratuit, utilizatorii pot primi și descărca facturile primite de la furnizori prin sistemul RO e-Factura. Întregul proces este unul automatizat, în condiții de securitate sporită iar fișierele ce conțin facturile validate, atât cele trimise cât și cele primite, sunt disponibile în sistem pe termen nelimitat.

"Dezvoltarea acestui program gratuit de facturare a venit ca un răspuns la o nevoie urgentă a micilor antreprenori, pentru a face față provocării sistemului e-Factura, oferindu-le o adaptare rapidă la schimbările obligațiilor fiscale. Astfel, prin folosirea complet gratuită a acestui program de facturare, eficiența activității în cadrul firmelor va crește semnificativ datorită economisirii timpului și eliminării erorilor umane ce pot interveni în acest proces de transmitere" a declarat Iulian Daniel Mihalache, CEO & Fondator Facturis Online.

Potrivit Departamentului de cercetare Statista, în România până la finele anului 2022 au fost raportate aproximativ 536.000 de IMM-uri, iar aproximativ 483.000 dintre ele sunt întreprinderi mici, având un număr maxim de 9 angajați.

Astfel automatizarea proceselor de facturare reprezintă un pas nou pentru foarte mulți antreprenori, urmând ca în perioada următoare să asistăm la o accelerare a acestui proces datorită noilor obligativități legale. Folosirea unui program de facturare integrat cu sistemul e-Factura asigură respectarea cerințelor fiscale dar și o gestionare rapidă a facturilor și o arhivare electronică a acestora.

În contextul actual, în care automatizarea și digitalizarea afacerilor devine o necesitate, Facturis Online cu o experiență de peste 16 ani în domeniul programelor de facturare, oferă antreprenorilor un colac de salvare, o soluție gratuită care să faciliteze această tranziție către viitor.

Ce probleme de interpretare legală ridică impozitul de 70% pe veniturile nedeclarate. ANAF-ul ar putea avea mână liberă la amenzi de la 1 iulie
Ce probleme de interpretare legală ridică impozitul de 70% pe veniturile nedeclarate. ANAF-ul ar putea avea mână liberă la amenzi de la 1 iulie
Impozitarea cu 70% a veniturilor nedeclarate de persoanele fizice și identificate de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) intră în vigoare la 1 iulie 2024. Problema ridicată de...
SUA alertate de un fenomen venit din Est: Nu vrem produsele voastre ieftine, vă interzicem exporturile
SUA alertate de un fenomen venit din Est: Nu vrem produsele voastre ieftine, vă interzicem exporturile
Washingtonul a avertizat o țară din Est că SUA și aliații săi vor lua măsuri dacă aceasta încearcă să-și atenueze problema supracapacității industriale prin vânzările cu prețuri...
#facturare, #Facturis online, #versiune gratuita , #stiri afaceri