Facturile Enel pentru ianuarie vor fi emise cu întârziere. Anunțul companiei

Vineri, 10 Februarie 2023, ora 18:16
5699 citiri
Facturile Enel pentru ianuarie vor fi emise cu întârziere. Anunțul companiei
Compania are peste 3 milioane de clienţi în România FOTO Enel

Compania Enel, care are peste 3 milioane de clienţi în România, a anunțat vineri, 10 februarie, că facturile aferente consumului de energie electrică și gaze naturale din luna ianuarie vor fi emise cu întârziere.

Reprezentanții companiei au transmis că încă se lucrează la actualizarea sistemelor informatice pentru implementarea celor mai recente măsuri de plafonare a prețurilor, astfel încât acestea să se regăsească corect și complet în facturi.

”Continuăm să lucrăm la actualizarea sistemelor noastre informatice pentru implementarea celor mai recente măsuri de plafonare a prețurilor la energie electrică și gaze naturale, astfel încât acestea să se regăsească corect și complet în facturi. În acest context, facturile aferente consumului de energie electrică și gaze naturale vor fi emise cu întârziere, lucru pentru care ne cerem scuze”, a transmis Enel România, vineri, pe Facebook.

Mesajul trimis clienților

Vineri, clienţii Enel au primit notificări pe email în legătură cu întârzierile la emiterea facturilor din ianuarie.

”Bun găsit,

Așa cum știi, cele mai recente modificări legislative în domeniul energiei, cu impact asupra modului de facturare a consumului tău de energie electrică și gaze naturale, au intrat în vigoare în a doua parte a lunii decembrie 2022.

În acest moment, noi, furnizorul tău de energie, continuăm să actualizăm sistemele noastre informatice, astfel încât să reflecte aceste modificări legislative. Acest lucru ne determină să emitem facturile aferente consumului tău de energie electrică și gaze naturale cu întârziere. Ne cerem scuze pentru acest lucru, însă această activitate este necesară pentru a reflecta corect și complet măsurile legislative referitoare la plafonarea prețului la energie”, a transmis compania.

Luna trecută, clienţii Enel au primit facturile pentru consumul din decembrie calculate doar pentru jumătate de lună.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#facturi energie electrica, #facturi Enel, #intarziere, #emitere facturi, #plafonare pret energie electrica populatie , #factura energie