Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Tânără agresată sexual de un fals polițist, după ce a fost surprinsă în ipostaze intime într-o casă părăsită la margine de București

Marti, 31 Mai 2022, ora 22:10
13492 citiri
Tânără agresată sexual de un fals polițist, după ce a fost surprinsă în ipostaze intime într-o casă părăsită la margine de București
Moment de intimitate al unor tineri, întrerupt de un fals polițist FOTO Pixabay

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Otopeni a fost condamnat, printr-o decizie definitivă a Curții de Apel București, la un an și șapte luni de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat, printre altele, de uzurpare de calități oficiale și uz de fals.

Individul, recidivist, a fost trimis în judecată pentru că s-a folosit de o legitimație falsă de polițist pentru a determina o adolescentă să întrețină relații sexuale cu el.

Toată povestea s-a întâmplat în seara zilei de 20 noiembrie 2019, în orașul ilfovean Otopeni, când un cuplu de tineri a fost surprins în timp ce întreținea relații sexuale într-o casă părăsită. Fata, în vârstă de 18 ani și prietenul ei cu doi ani mai mare, obișnuiau să se întâlnească în imobilul aflat în construcție și nelocuit, așa că au atras atenția altor tineri care au decis să-i urmărească.

Surprinși în momentul de intimitate, cei doi îndrăgostiți s-au speriat, mai ales când individul care a dat buzna peste ei le-a arătat o legitimație pe care scria Poliția, iar ulterior le-a și cerut actele de identitate.

Convinsă fiind că are de-a face cu un polițist, fata de 18 a acceptat să-l însoțească pe ”omul legii” care o invitase la Poliție pentru audieri. Abia când a urcat în mașina individului, tânăra și-a dat seama că ceva nu este în regulă, dar a fost mult prea târziu.

Falsul polițist a pornit cu viteză și a condus până la marginea orașului, a oprit mașina pe un câmp și a încercat să o violeze. Pentru că tânăra s-a zbătut și a strigat cât a putut de tare, agresorul s-a speriat și a decis să abandoneze planul, conducând-o înapoi în oraș pe fată și chiar i-a oferit o sumă de bani cu sfatul să nu reclame fapta la poliție, întrucât este în joc reputația ei.

Tânăra însă nu l-a ascultat și a cerut ajutorul polițiștilor.

În urma anchetei, polițiștii ilfoveni au descoperit că Marian Farina se folosea nu doar de un portofel banal pe care scria Poliția, dar și de un permis de conducere contrafăcut. Acesta a fost arestat inițial sub acuzația de viol, însă pe parcursul anchetei tânăra și-a retras plângerea.

Totuși, falsul polițist a fost trimis în judecată pentru celelalte fapte de care a fost acuzat: uzurpare de calități oficiale, fals, uz de fals și conducerea unui vehicul fără permis de conducere în stare de recidivă postexecutorie.

În instanță, bărbatul a recunoscut că obținuse permisul de conducere plătind 250 de euro unui cetățean care locuiește în Anglia, folosind un serviciu de transfer bancar, primind ulterior documentul prin curier.

În ceea ce privește legitimația de polițist, Farina a mărturisit că, la momentul pătrunderii în casa părăsită, le-a spus celor doi tineri că este de la poliție pentru a-i impresiona. Într-o primă fază a anchetei, bărbatul a negat acest aspect, ba chiar a declarat anchetatorilor că el intrase în casa respectivă pentru a salva tânăra despre care era convins că este abuzată de către un bărbat.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#fals politist, #casa, #legitimatie, #intimitate, #relatii sexuale, #Otopeni , #politie