Imagini incredibile cu bătaia dintre fanii români în Andorra: un suporter căzut la pământ a fost lovit cu picioarele VIDEO

Duminica, 26 Martie 2023, ora 04:56
14511 citiri
Imagini incredibile cu bătaia dintre fanii români în Andorra: un suporter căzut la pământ a fost lovit cu picioarele VIDEO
Bătaie între fanii români FOTO GAzeta Sporturilor

Gruparea "Uniți sub tricolor" și-a dat în petec în Andorra, la 10 ani de la formarea acestei organizații.

În minutul 11 al meciului dintre Andorra și România a izbucnit o bătaie în sectorul în care stătea gruparea Uniți sub tricolor. Un om căzut la pământ este lovit de ceilalți, iar în imaginile surprinse apare și celebrul suporter oltean Gogoașă, devenit cunoscut după conflictul cu Adrian Mititelu.

După stingerea acestui conflict, gruparea Uniți sub tricolor s-a remarcat cu un show pirotehnic pentru a marca 10 ani de la înființare și cu o serie de scandări xenofobe împotriva maghiarilor, care ne-ar putea aduce o nouă amendă și o nouă suspendare.

Și Federația Română de Fotbal a intrat în tirul suporterilor.

"Acești derbedei n-ar trebui să mai intre la meciurile naționalei. Îmi vine să și râd: Uniți sub tricolor. Trebuie măsuri foarte dure, e inadmisibil, sunt dezgustat", a spus fostul atacant Florin Răducioiu.

România a învins Andorra cu 2-0, dar n-a reușit să dea și golul trei în superioritate numerică. Ce a declarat Edward Iordănescu.

#fani romani romania andorra uniti sub , #nationala