NASA are o farfurie zburătoare: Când o va vedea omenirea VIDEO

Joi, 13 Octombrie 2022, ora 01:00
7994 citiri
NASA are o farfurie zburătoare: Când o va vedea omenirea VIDEO
Farfuria zburătoare a NASA va fi lansată pe 1 noiembrie 2022 FOTO: Interesting Engineering

Misterul existenței OZN-urilor și a extratereștrilor este departe de a fi descifrat, el fiind mai degrabă subiectul a numeroase filme de science-fiction. Dar, iată că acum Agenția Spațială americană NASA are o farfurie zburătoare! Aceasta va face primul test de zbor pe 1 noiembrie 2022, iar într-o zi uriașul scut termic ar putea ajuta oamenii să ajungă pe Marte.

Deceleratorul gonflabil, asemănător unei farfurii zburătoare, va fi lansat de NASA cu ajutorul unei rachete Atlas V, pe orbita joasă a Pământului, potrivit Daily Mail.

Odată ce va ajunge pe orbită, scutul termic (LOFTID) se va umfla pentru ca mai apoi el va coborî pe Pământ. În viitor, acesta ar putea fi folosit pentru a încetini o navă spațială pentru a putea supraviețui la intrarea în atmosfera unei planete.

Un nou fenomen neobișnuit descoperit: Ceva neștiut din aer ne îmbolnăvește

La prima vedere, imaginile postate de NASA, par a fi fotografiile unor farfurii zburătoare ale extratereștrilor sau din cel mai recent blockbuster sciece-fiction. Dar obiectul zburător construit de NASA, asemănător unei farfurii zburătoare, urmează să fie lansat în spațiu luna viitoare de Agenția Spațială americană.

NASA speră că testul va demonstra modul în care scutul termic gonflabil poate încetini o navă spațială suficient, pentru a o încetini la intrarea în atmosfera unei planete, precum Marte.

Dacă experiența se va dovedi de succes, tehnologia folosită de NASA ar putea permite oamenilor să aterizeze în siguranță pe alte planete, chiar pe Marte.

Când vine vorba de lumi extraterestre cu atmosfere – inclusiv Marte, Venus, Titan și Pământ – una dintre provocările cheie cu care se confruntă NASA este cum să transporte sarcini utile grele.

NASA a fost confruntată cu momente dificile în misiunile sale spațiale, precum cele ”șapte minute de teroare”, când roverul său Perseverence a folosit o parașută pentru a coborî pe suprafața lui Marte, anul trecut.

Descoperirea care a uimit experții din SUA: Tsunami gigantic de 4,5 de kilometri înălțime, propagat pe tot globul VIDEO

Atunci, nava spațială a străbătut atmosfera lui Marte cu 19.312 kilometri pe oră, dar apoi a trebuit să încetinească până la zero, în doar 7 minute, pentru a ateriza în siguranță.

„Această nouă tehnologie (a farfuriei zburătoare) permite o varietate de misiuni ale NASA propuse către destinații precum Marte, Venus, Titan, precum și întoarcerea pe Pământ”, a explicat Agenția Spațială din Statele Unite.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Alertă la NASA, SUA-Rusia gata de coliziune deasupra Pământului: Posibil eveniment catastrofal VIDEO
Alertă la NASA, SUA-Rusia gata de coliziune deasupra Pământului: Posibil eveniment catastrofal VIDEO
Dacă în Ucraina, spionii CIA se luptă ”indirect” cu forțele militare ale lui Vladimir Putin, așa cum a dezvăluit The New York Times, iată că un alt scenariu de film este aproape de a se...
Cătălin Drulă, despre "racolarea cu amenințări" a primarilor USR de către PSD: "Ciolacu se comportă ca un golan politic"
Cătălin Drulă, despre "racolarea cu amenințări" a primarilor USR de către PSD: "Ciolacu se comportă ca un golan politic"
Președintele USR Cătălin Drulă l-a acuzat pe premierul PSD Marcel Ciolacu că racolează primari USR, sub amenințarea controalelor venite de la instituțiile statului. Acesta îl acuză pe...
#farfurie zburatoare, #farfurie zburatoare NASA Marte, #NASA, #farfurii zburatoare, #extraterestri, #agentia spatiala NASA , #fenomen
Comentarii
Poza QAnon
QAnon
rank 1
"NASA are o farfurie zburătoare neobișnuită"