Adolescentă de 14 ani, căutată de poliție după ce a dispărut de patru zile de acasă

Marti, 01 Martie 2022, ora 13:15
2290 citiri
Adolescentă de 14 ani, căutată de poliție după ce a dispărut de patru zile de acasă
Polițiștii au făcut un apel la populație pentru găsirea fetei FOTO Politia Română

O fată în vârstă de 14 ani este căutată de poliţişti după ce a dispărut de patru zile de acasă, a declarat, marţi, 1 martie, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul principal Georgiana Moşu.

Minora se numeşte Georgiana Larisa Vasiliu, este din Piatra-Neamţ şi a plecat voluntar de acasă pe 25 februarie.

"La data de 26 februarie, în jurul orei 00,10, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizaţi de către o femeie, de 45 ani, din Piatra-Neamţ, cu privire la faptul că, la data de 25 februarie, în jurul orei 16,00, fiica sa Vasiliu Larisa Georgiana, în vârstă de 14 ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul şi nu a mai revenit până în prezent. Poliţiştii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra-Neamţ, precum şi în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, în continuare fiind desfăşurate activităţi specifice în vederea depistării persoanei în cauză", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Minora are înălţimea de 1,70 metri şi greutatea de 45 kilograme, părul lung, brunet şi ochi căprui.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu o pereche de colanţi negri, cămaşă neagră cu model floral, geacă cu imprimeu de leopard, fiind încălţată cu adidaşi albi.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Maramureș: Polițist drogat, prins înainte să intre de serviciu. Ce măsuri au luat superiorii săi
Maramureș: Polițist drogat, prins înainte să intre de serviciu. Ce măsuri au luat superiorii săi
Un poliţist care urma să intre de serviciu în Şomcuta Mare, judeţul Maramureş, a fost testat pozitiv la substanţe interzise. El a fost retras din dispozitiv şi dus la spital pentru...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#fata disparuta, #Politia Romana, #ipj neamt , #politie
Comentarii
Poza Traiannn
Traiannn
rank 5
A sarit parleazul si, a cazut intr-un par mai lung si , nu poate