Cum a fost ucisă fata de 12 ani găsită în lada patului. Detaliile morbide scoase la iveală de anchetatori

Sambata, 10 Iunie 2023, ora 12:19
15369 citiri
Cum a fost ucisă fata de 12 ani găsită în lada patului. Detaliile morbide scoase la iveală de anchetatori
Fata ucisă alături de mama ei FOTO Captură Video Observator

Cadavrul unei fete de 12 ani a fost găsit în lada unei canapele dintr-un apartament din București. Detalii macabre au ieșit la iveală în urma audierii martorilor, anchetatorii stabilind firul tragediei.

Cadavrul a fost găsit în lada canapelei din sufrageria apartamentului, în stare de putrefacție, învelit în saci menajeri. Autopsia a arătat că moartea copilei a fost violentă, fiind ucisă prin strangulare. De asemenea, analizele mai arată că decesul a avut loc cu aproximativ trei săptămâni înainte de descoperirea cadavrului.

În urma anchetei procurorilor, judecătorii de la Tribunalul București au ajuns la concluzia că proprietarul apartamentului a închiriat imobilul printr-o agenție imobiliară la finalul lunii martie. Concubinul mamei fetei a plătit chiria pentru luna aprilie, însă a întârziat cu plata banilor pentru luna mai. Proprietarul a încercat să dea de el, însă bărbatul i-a transmis că a plecat la muncă în Spania, iar ulterior nu a mai răspuns deloc la mesaje.

Astfel, proprietarul a cerut unei cunoștințe să se deplaseze la apartament pentru a fotografia indexul apometrului. A simțit un miros puternic de putrefacție de cum a intrat în casă și așa a descoperit cadavrul fetei.

Anchetatorii au mai aflat că acolo au locuit fata ucisă, mama ei și concubinul acesteia. Copila a purtat ultima discuție cu tatăl ei biologic în 9 aprilie, iar apoi nu a mai putut fi contactată. În 13 aprilie, mama și concubinul au plecat în Spania.

Mama fetei a declarat că, cu 2-3 zile înainte de plecarea în Spania, fata i-ar fi spus că intenționează să plece la tatăl ei biologic. Ea ar fi plecat la muncă, iar când s-a întors, concubinul ei i-ar fi transmis că fata a plecat deja la tatăl ei.

Concubinul ar fi recunoscut omorul în fața mamei lui

Anchetatorii au audiat-o de asemenea pe mama bărbatului. Acesta i-ar fi spus că ”a făcut ceva foarte grav” și că a omorât-o pe minoră. Concret, i-a spus că ar fi avut un conflict spontan, că a împins-o și că fata a căzut în cadă. S-ar fi lovit de marginea căzii, ulterior începând să sângereze și să tremure.

De asemenea, a fost audiată și fosta lui soție, cu care are un băiat minor. Femeia a povestit că era foarte violent și că a fost adesea violent fizic și verbal cu ea. Mai mult, a spus că a amenințat-o că o va omorî, o va băga într-un sac și o va arunca într-un canal. A declarat și că era violent cu fiul lor, pe care îl lovea adesea cu un furtun în cap, fapt care i-ar fi declanșat probleme de dezvoltare.

Chris Martin de la Coldplay a cerut fanilor români să-l huiduiască: ”Orice ați face sunteți audiența noastră și vă iubim”
Chris Martin de la Coldplay a cerut fanilor români să-l huiduiască: ”Orice ați face sunteți audiența noastră și vă iubim”
În a doua zi a concertului Coldplay din România, artistul Chris Martin le-a spus fanilor de pe scena amenajată pe Arena Națională din București că s-a întristat și s-a supărat după...
Înjurături și huiduieli la concertul celebrei trupe Coldplay din București. Ce s-a întâmplat pe Arena Națională VIDEO
Înjurături și huiduieli la concertul celebrei trupe Coldplay din București. Ce s-a întâmplat pe Arena Națională VIDEO
Surpriză uriașă, miercuri seara, 12 iunie, la concertul Coldplay de pe "Arena Națională" din București. Celebra formație britanică de rock alternativ a adus pe scenă un cântăreț care nu...
#fata ucisa, #Bucuresti, #lada canapea, #crima , #crima
  1. Tavanul unui mall din Cluj s-a prăbușit sub greutatea apei. Sute de oameni erau în zonă VIDEO
  2. Acord pe 10 ani semnat de Biden și Zelenski. Documentul este considerat ”o punte” spre aderarea Ucrainei la NATO VIDEO
  3. Tinerii români, atrași de Ministerul Apărării cu un serviciu militar voluntar. Se adresează și femeilor, și bărbaților
  4. Dat dispărut de familie, un bărbat din Alba a fost găsit de polițiști într-o râpă. Cum a ajuns acolo
  5. Potop în Mehedinți după codul roșu de furtună: Grindina a spart parbrize de mașini, șuvoaiele au inundat străzile din Drobeta Turnu Severin FOTO VIDEO
  6. Ikea pierdea 60.000 de angajați pe an. Cum a reușit să rezolve problema fluctuației de personal: modalitatea cheie de a-i face pe oameni să rămână
  7. Momentul cu Babasha, manelistul huiduit la concertul Coldplay, explicat de sociologul Alfred Bulai: „Interesul a fost să se creeze scandal”
  8. Republica Moldova cumpără sisteme de apărare antiaeriană cu 9 milioane de euro. De unde provin banii
  9. Primul sistem de drone Bayraktar, recepționat de Forţele Terestre Române. Când vor fi primele zboruri de instrucţie
  10. Răspunsul Moscovei la „deidolarizarea forțată“ a Rusiei de către SUA. ”Transformăm viaţa în Occident într-un coşmar complet“