"Super Leo" si Martinus, laudati in presa nationala! Grozavu incepe sa semene cu Reghecampf, iar Martinus e peste media campionatului!

Luni, 06 Octombrie 2014, ora 13:33
161 citiri
Cotidianul "Gazeta Sporturilor" a laudat echipa FC Botosani in editia tiparita de duminica, pe care o numeste "surpriza-campionatului".

"FC Botosani e in prima jumatate a clasamentului, linistita, dupa o victorie lejera la Piatra Neamt, scor 1-0. Leo Grozavu a transformat o formatie implicata purternic in lupta pentru salvare intr-o trupa linistita.", scriu cei de la Gazeta Sporturilor.

Jurnalistii cred ca FC Botosani a castigat mult in acest sezon prin stranierii pe care i-a adus la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani