FC Brasov, invinsa de o echipa elvetiana intr-un amical

Miercuri, 25 Iunie 2008, ora 10:20
912 citiri
FC Brasov, invinsa de o echipa elvetiana intr-un amical

Formatia antrenata de Razvan Lucescu a fost invinsa de ocupanta locului 5 in prima divizie elvetiana, FC Aarau, in cadrul unui meci de pregatire.

Scorul final al partidei a fost 0-1, singurul gol al meciului fiind marcat de elvetieni in minutul 32.

Primul "11" folosit de Lucescu:

Prima repriza: Kajcsa - Rui Duarte, Abrudan, Oros, C. Ionescu - Roman, Paulo Adriano, Maldarasanu, Catalin Munteanu - Sburlea, Zaharia.

Repriza secunda: Stelea - Voicu, N. Constantin, B. Niculae, Senin - Cristescu, Paulo Adriano, Maldarasanu (Mateiu 49), Fabinho - Sburlea, Dedu.

"A fost un meci echilibrat, insa fara ocazii mari de gol. Cred ca o remiza in acest joc ar fi fost mai echitabila. A fost o prima repriza mai slaba a noastra, dar fara ca adversarul sa puna probleme deosebite. O greseala pe faza defensiva ne-a costat un gol. In partea secunda am jucat mult mai bine si am avut 3-4 ocazii de a marca. Asa cum anticipam dupa meciul cu Grasshopper, au aparut si greselile, pe fondul oboselii acumulate. Una peste alta consider ca a fost un meci bun de pregatire", a declarat Razvan Lucescu.

Trupa pregatita de Lucescu Junior se afla intr-un turneu de pregatire in Elvetia, iar in urmatorul amica, programat pentru joi, ora 19:00, vor intalni echipa FC Thun, din liga secunda elvetiana.

In primul amical sustinut in Elvetia, FC Brasov a invins Grasshoppers, ocupanta locului 4 in prima liga elvetiana si echipa calificata in Intertoto.

Formatia de sub Tampa va reveni in tara pe 3 iulie.

Lovitură în piața media din România: încă un post TV cunoscut se închide definitiv
Lovitură în piața media din România: încă un post TV cunoscut se închide definitiv
Lovitură pe piața media din România: un cunoscut post de televiziune, cu o tradiție de 25 de ani, s-a închis. Canalul era deținut de fostul baron local PNL, Aristotel Căncescu. Postul de...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#lucescu, #razvan, #brasov, #amical, #Elvetia, #invinsa, #cantonament , #cantonament