Brasovul se impune la Iasi

Luni, 29 Aprilie 2013, ora 23:20
1487 citiri
Brasovul se impune la Iasi

Formatia FC Brasov a castigat, scor 2-1, partida disputata pe terenul celor de la CSMS Iasi, din etapa cu numarul 28 a Ligii 1.

Avand nevoie aproape disperata de o victorie, pentru a spera in continuare la evitarea retrogradarii, elevii lui Sorin Cartu au inceput in ofensiva meciul de luni seara, insa Tiganasu a ratat deschiderea scorului.

Moldovenii au preluat conducerea pe tabela in minutul 19, atunci cand Patulea a trimis, simplu, in poarta centrarae lui Moutinho, dupa o serie de gafe incredibile ale fundasilor brasoveni.

Imediat dupa gol gazdele au renuntat la posesie si la intentiile ofensive, permitandu-le "stegarilor" sa ii domine. Astfel ca egalarea a venit cumva firesc, in finalul primei reprize, Tatar trimitand in poarta centrarea lui Viveiros.

In cea de-a doua repriza oaspetii au fost mai periculosi, desi baietii lui Szabo nu au niciun obiectiv cert in acest final de sezon.

Brasovenilor le-a fost refuzat un penalti in minutul 62, insa au marcat totusi golul victoriei un sfert de ora mai tarziu, prin Machado.

FC Brasov castiga pe terenul lui CSMS Iasi si moldovenii se indreapta hotarat catre Liga 2.

Echipele:

CSMS IASI: Irimia - Mitic, Al. Cretu, Avramia, Mitrea - Straton, Milea - Onofras, Moutinho, Tiganasu - Patulea

Rezerve: Balan, Herghelegiu, Cl. Ionescu, Ciucur, Semeneko, Cl. Tudor, Badic

FC BRASOV: D. Mutu - Velayos, Oltean, Cr. Munteanu, Cr. Ionescu - Machado, Madeira - Viveiros, Tatar, Dias - Buga

Rezerve: Marinescu, R. Barbu, Moraru, I. Popa, Paun, Danqoah, Batin

Arbitri: M. Avram, A. Onita, Gh. Bogdan

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Iasi Brasov rezultat, #Rezultate Liga 2, #FC Brasov rezultate Liga 1 , #Liga I