Familia Becali face front comun in cazul Chipciu

Vineri, 23 Decembrie 2011, ora 16:42
1500 citiri
Familia Becali face front comun in cazul Chipciu

Scandalul provocat de transferul lui Alex Chipciu de la FC Brasov la Steaua a unit familia Becali, Gigi si verii lui impresari facand front comun pentru a-l aduce pe mijlocas in lotul "ros-albastrilor".

Victor Becali, impresarul jucatorului, a anuntat ca mutarea este perfect legala, semn ca fotbalistul nu mai are sanse de a fi deturnat de Dinamo.

"Eu stiu ca Alex Chipciu a semnat un contract pe 5 ani cu Steaua. Dupa ce am avut confirmarea ca s-au pus de acord cele doua cluburi, FC Brasov si Steaua, am semnat contractul. Nu stiu ce s-a intamplat, nu pot sa spun ca am discutat ceva cu Dinamo despre Chipciu, nici nu ar fi regulamentar. Nu stiu de ce nu a inregistrat Liga transferul, probabil ca nu se putea inregistra pentru ca nu s-a deschis oficial perioada de mercato, dar actul de transfer putea primi o data certa, nu stiu de ce au refuzat sa faca acest lucru.

A mai fost un caz asemanator, cel al lui Sburlea, care a fost legitimat la Rapid, fara acordul Scolii Gica Popescu. S-a invocat un articol din Regulament in care se spune ca nu poti influenta politica unui club, in cazul respectiv al Brasovului", a spus Victor Becali la GSP TV.

Imediata intervenit si varul Gigi, bucuros pentru sprijinul neasteptat, el dezvaluind si pretul pe care Steaua il va plati celor de la FC Brasov.

"Chipciu este suta la suta al Stelei, nu se mai poate intampla nici unul la milion nimic. Am semnat actele de transfer, am semnat cu jucatorul si gata. Liga sufla in iaurt, de aceea nu a dat data certa actului. Din punct de vedere legal, jucatorul este al Stelei. Suma care este in acte este de 1.200.000 de euro. Nu inteleg ce mai vrea Nicolae Badea", a spus Gigi Becali.

Dinamo incearca sa-l fure pe Alex Chipciu de la Steaua prevalandu-se de faptul ca jucatorul era detinut, in coproprietate, de FC Brasov si un club din pitesti controlat de Nicolae Badea.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#familia Becali, #victor gigi becali, #chipciu transfer steaua , #Liga I