A refuzat Steaua pentru Brasov, dar acum ameninta cu demisia

Miercuri, 13 Iulie 2011, ora 11:59
2081 citiri
A refuzat Steaua pentru Brasov, dar acum ameninta cu demisia

Antrenorul formatiei FC Brasov, Antonio Conceicao, a anuntat, cu 10 zile inaintea startului Ligii 1, ca isi va da demisia, deoarece este nemultumit de transferurile realizate de conducere in aceasta vara.

"Am preluat Brasovul in ianuarie cand ne aflam la doua puncte de retrogradare. Am reusit indeplinirea obiectivului stabilit de conducerea clubului, care a fost evitarea retrogradarii. Am iesit in mod elegant din aceasta situatie, terminand campionatul la 14 puncte de retrogradare.

Am incercat sa determin conducerea clubului sa-si reformuleze obiectivele - lupta pentru primele cinci locuri - si am fost asigurat ca aceasta este intentia conducerii. Avem deja trei saptamani de antrenamente si exista in continuare mai multe posturi de completat. Am avut cateva partide si am fost nevoit sa improvizez jucatori pe posturi cu care nu sunt obisnuiti.

Am refuzat oferta Stelei, pentru a ramane la Brasov, pentru un proiect foarte interesant: sa preiei o echipa situata in partea de jos a clasamentului si sa o duci in partea superioara. Constat insa ca nu sunt asigurate conditiile care mi-au fost promise. Voi transmite conducerii clubului ca nu acesta este drumul carierei mele.", a spus Conceicao la televiziunea portugheza RTP.

Conducerea brasoveana a realizat zece transferuri in aceasta la cererea portughezului: Felguiras, Godinho, Madeira, Souza, Machado, Distefano, Toloza, Paez, Dominguez si Kanu.

Antonio Conceicao a fost curtat intens de Steaua la finalul sezonului trecut, dar portughezul a ales sa ramana la Brasov pentru a continua proiectul demarat acolo.

Echipa de sub Tampa nu a castigat niciun meci de pregatire din aceasta vara si nu a reusit sa marcheze niciun gol.

Citeste si:
Petrolul domină Liga 2! A făcut scor pe terenul unei foste echipe din primul eșalon
Petrolul domină Liga 2! A făcut scor pe terenul unei foste echipe din primul eșalon
Petrolul a învins clar la Brașov și continuă seria rezultatelor pozitive. Echipa lui Nae Constantin a trecut cu 4-0 de formația de sub Tâmpa, prin golurile marcate de Jarovici (2),...
Ce se va întâmpla după votul de învestire al guvernului Cioloș. Următorii pași, dacă executivul propus pică la vot
Ce se va întâmpla după votul de învestire al guvernului Cioloș. Următorii pași, dacă executivul propus pică la vot
Guvernul Cioloș urmează miercuri, 20 octombrie, să fie supus la vot, începând cu ora 10.00. În contextul în care șansele ca executivul să fie învestit sunt aproape nule, următorii pași...
Sursa: Ziare.com