Cum a ratat Florin Costea un transfer la Liverpool

Miercuri, 24 Martie 2010, ora 07:13
1995 citiri
Cum a ratat Florin Costea un transfer la Liverpool

Atacantul Universitatii Craiova, Florin Costea, a fost aproape de a se transfera in Premier League, la FC Liverpool, insa mutarea ce urma sa fie perfectata in vara a cazut din cauza accidentarii suferite in weekend.

Patronul Stiintei, Adrian Mititelu, a dezvaluit ca "decarul" formatiei pe care o conduce era curtat atat de Liverpool cat si de "granzii" Portugaliei, Benfica si Porto.

Dezastru pentru "U" Craiova: Florin Costea, opt luni pe tusa!

"Pe mine lumea ma confunda cu Becali sau Copos. Pai daca vindeam jucatorii eu acum aveam 10 milioane in plus. Eu nu am vrut sa il vand pe Florin, cu exceptia pauzei de iarna.

Acum va dezvalui ca au venit Porto si Benfica dupa Florin si urma sa se realizeze transferul in vara asta! Va dau cuvantul de onoare ca si Liverpool l-a vrut. A fost urmarit de Rafa Benitez. Cel mai mult mi-as fi dorit ca el sa se transfere in vara la o echipa mare si Razvan Lucescu sa se uite, asa, in dunga! Asta e marea mea durere", a declarat Mititelu la Telesport.

Mititelu a izbucnit in lacrimi cand a aflat cat va lipsi Costea

Seful de la Craiova precizeaza ca a avut oferte avantajoase pentru a-l ceda pe Costea si la Steaua, insa nici nu a dorit sa ia in considerare aceasta mutare.

"Becali m-a terorizat in vara pentru el. Dar i-am zis ca nu-l dau nici pentru zece milioane. Era ceva de principiu, cum sa dau jucatori de valoare la echipele din Bucuresti. Insemna ca am venit degeaba la Craiova", a mai spus Mititelu.

Florin Costea va lipsi de pe gazon 8 luni de zile dupa accidentarea suferita in tmpul intalnirii cu Poli Iasi, el fiind faultat de portarul moldovenilor.

Atacantul Universitatii Craiova a efectuat, marti, un RMN, in urma caruia a aflat ca are ruptura la ligamentele incrucisate si colaterale iar perioada de recuperare va fi una extrem de lunga.

Citeste si:
Inițiativă USR pe modelul Scoției sau New Yorkului: produse de igienă gratuite în școli pentru fetele vulnerabile
Inițiativă USR pe modelul Scoției sau New Yorkului: produse de igienă gratuite în școli pentru fetele vulnerabile
Iniţiativa legislativă „Împreună pentru fete” a Oanei Ţoiu, deputat USR, a primit aviz pozitiv la votul din comisiile parlamentare și ar putea ajunge la vot final până la finalul anului...
Ionuț Stroe a fost numit noul purtător de cuvânt al PNL. Acesta îl înlocuiește pe Ionel Dancă, apropiatul lui Orban SURSE
Ionuț Stroe a fost numit noul purtător de cuvânt al PNL. Acesta îl înlocuiește pe Ionel Dancă, apropiatul lui Orban SURSE
Fostul ministru al Sportului Ionuț Stroe a fost ales drept noul purtător de cuvânt al PNL, potrivit unor surse liberale. El a fost desemnat purtător de cuvânt al liberalilor luni, 6...
Comentarii
gelu2
rank 4
Poate ne explici dumneata Mititelule...