FC Porto cauta inlocuitor pentru Cristi Sapunaru

Duminica, 27 Decembrie 2009, ora 12:27
1914 citiri
FC Porto cauta inlocuitor pentru Cristi Sapunaru

Fundasul roman Cristi Sapunaru si-ar putea pierde locul de la FC Porto din cauza altercatiei in care a fost implicat la finalul partidei cu Benfica Lisabona.

Formatia portugheza a demarat cautarile pentru un fundas dreapta si un atacant, Sapunaru si Hulk fiind pasibili de suspendari pentru o perioada indelungata, anunta presa din Peninsula.

Astfel, sansele lui Sapunaru de a mai evolua pentru FC Porto ar putea scadea dramatic, chiar si dupa expirarea perioadei de suspendare.

Internationalul roman Cristian Sapunaru a fost suspendat pe o perioada nedeterminata de Comisia de Disciplina a Federatiei portugheze, din cauza incidentului cu agentul de ordine in care a fost implicat la finalul saptamanii trecute.

Cristian Sapunaru a fost suspendat pana la finalizarea anchetei, in timp ce clubul FC Porto a fost amendat pentru incidentul in care a fost implicat si Hulk.

Daca va fi gasit vinovat, Sapunaru risca o suspendare intre 6 luni si 3 ani si o amenda intre 2.500 de euro si 7.500 de euro.

In cazul in care se va dovedi ca Sapunaru a fost provocat, atunci jucatorul roman va primi o suspendare 6 meciuri si o amenda de pana la 12.000 de euro.

C.F.

#Cristi Sapunaru suspendat, #fc porto , #Cristi Sapunaru