Sapunaru la FC Porto pentru sase milioane de euro

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 09 Iulie 2008, ora 17:51
1831 citiri
Sapunaru la FC Porto pentru sase milioane de euro

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat miercuri ca giulestenii au acceptat oferta inaintata de FC Porto pentru achizitionarea lui Cristi Sapunaru.

"Am primit o oferta oficiala pentru Sapunaru de la FC Porto, pe care am si acceptat-o. E vorba de o suma de bani plus doi jucatori foarte valorosi. Am profitat de faptul ca ne-am intalnit la sedinta Asociatiei Cluburilor Europene si am pus la punct toate detaliile. Ne-am dat acordul pentru transferul lui, ramane ca si FC Porto sa se inteleaga cu Sapunaru. Este un transfer foarte bun pentru toate cele trei parti implicate, clubul Rapid, FC Porto si Cristian Sapunaru", a spus Zotta agentiei NewsIn.

Actionarul majoritar sin Giulesti, Fathi Taher, a precizat ca pentru Sapunaru Rapidul va incasa 6 milioane de euro si doi fotbalisti sub forma de imprumut.

"L-am vandut pe Sapunaru la Porto pentru 6 milioane de euro. Astazi vor ajunge Joao Paulo Andrade si Pitbull (n.r. Claudiu Mejolaro), , veniti cu titlu de imprumut pentru un an. Vrem sa mai aducem doi jucatori. Vreau sa fac din Rapid cea mai puternica echipa din Liga 1!", a anuntat Taher.

Zotta a precizat ca alb-visinii s-au inteles deja cu cei doi fotbalisti.

"Sunt doi fotbalisti foarte, foarte buni, cu care deja ne-am inteles. Ultimul pas trebuie sa il faca FC Porto si sa il convinga pe Sapunaru. Nu stiu daca le va fi greu, pentru ca nu decid eu pentru Cristi", a incheiat oficialul Rapidului.

Transferul lui Sapunaru la FC Porto este cel mai mare din istoria Ligii I, depasindu-l pe cel al lui Stefan Radu la Lazio Roma.

#transfer, #fc porto, #sapunaru, #acceptat , #Cristi Sapunaru