Incredibil, Daniel Pancu putea ajunge la Chelsea si FC Porto

Miercuri, 10 Martie 2010, ora 08:00
2229 citiri
Incredibil, Daniel Pancu putea ajunge la Chelsea si FC Porto

Jucator emblematic al Rapidului, Daniel Pancu a dezvaluit ca fost foarte aproape de doua transferuri senzationale, la FC Porto in anul 2002 si la Chelsea Londra in anul 2004.

Intr-un interviu acordat celor de la Adevarul, "Pancone" a marturisit ca tehnicianul Jose Mourinho a "pus ochii" pe el inca din 2002, cand facea istorie la FC Porto si a vrut sa-l aduca si la Chelsea doi ani mai tarziu.

"Puteam sa ajung la Chelsea in 2004, dar din anumite motive care nu vreau sa le dezvalui nu s-a mai realizat transferul. Eram un nume destul de urmarit in fotbalul european. Cu putin noroc puteam sa joc la o echipa mare. Normal ca regret enorm... regret si ca nu am ajuns la Sahtior. Incepusem sa am dureri mari de spate pe la sfarstiul anului 2004, probleme pe care nu le-am ascuns. Daca-l intrebati pe domnul Lucescu, eu personal l-am sunat si i-am spus: 'Nea Mircea, am probleme cu spatele. Nu pot sa vin la Sahtior'. Asta apropo de modul in care eu am stiut sa-l respect.

Mourinho pusese ochii pe mine de cand era la Porto, in 2002. A intarziat transferul o saptamana si m-a deturnat la Besiktas. Porto platea doar doua milioane, iar Besiktas a dat trei. Mourinho m-a dorit si la Porto si la Chelsea si stiu ca voia sa ma foloseasca atacant. De exemplu, daca il intrebi pe Mircea Lucescu o sa spuna ca sunt cel mai bun ca mijlocas. Eu mai am putin si ma las de fotbal si inca nu stiu care e pozitia mea in teren", a spus Pancu.

Daniel Pancu a ajuns in Turcia in anul 2002, Besiktas platind celor de la Rapid aproximativ 3 milioane de dolari in schimbul transferului, "suflandu-l" astfel pe jucator celor de la FC Porto.

Doi ani mai tarziu, Mircea Lucescu a dat Turcia pe Ucraina si a incercat sa-l aduca la Sahtior si pe Pancu, jucator pe care il aprecia foarte mult. Din motive nu foarte clare, ieseanul a ramas la Besiktas pana in anul 2006, cand s-a transferat la Bursaspor.

Ulterior, "Pancone" a revenit la Rapid, a plecat apoi in Cecenia, la Terek Grozny, iar din aceasta iarna evolueaza la "Steaua Bulgariei", TSKA Sofia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#daniel pancu, #Pancu transfer Chelsea, #Pancu transfer FC Porto, #Pancu Mourinho Chelsea , #transferuri