Primul gol si primul trofeu pentru Rusescu la Sevilla

Duminica, 04 August 2013, ora 10:40
4037 citiri
Primul gol si primul trofeu pentru Rusescu la Sevilla

Atacantul roman, fost component al echipei Steaua Bucuresti, a reusit sa marcheze primul gol pentru noua sa echipa, FC Sevilla, in triunghiularul pe care echipa sa l-a disputat, triunghiular numit Ramon de Carranza.

Romanul a fost titular in ambele partide pe care echipa lui Unai Emery le-a disputat in acest mini-turneu amical.

Sevilla a jucat primul meci contra marocanilor de la Moghreb Athletic de Tetouan, scorul fiind de 1-0 (unicul marcator a fost Medel, cu gol in minutul 31), insa Rusescu a fost cel mai periculos jucator al spanilolilor, ratand doua sanse bune de gol.

Raul si-a luat revansa in jocul cu Cadiz, al doilea din triunghiular, marcand din penalti insa, asta dupa ce jocul s-a terminat la egalitate, 1-1 dupa primele 90 de minute. 4-2 la loviturile de departajare s-a terminat pentru Sevilla, Rusescu fiind pe lista marcatorilor. Sevilla a castigat asadar, dupa doua victorii in doua meciuri, triunghiularul Ramon de Carranza.

Aceasta reusita a lui "Ruse" vine si dupa primele 15 minute oficiale jucate in tricoul celor din Sevilla, in turul III preliminar Europa League, impotriva muntenegrenilor de la Mladost.

#rusescu prim gol sevilla, #rusescu trofeu si prim gol sevilla, #reusita rusescu spania sevilla , #stiri FC Sevilla
Comentarii
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
Sa traiasca Jiji_Oaie ca l-a vandut pe mai nimica,