Scandal urias la Sevilla: "Cine a spus ca Rusescu e gras?"

Luni, 26 August 2013, ora 17:08
6011 citiri
Scandal urias la Sevilla: "Cine a spus ca Rusescu e gras?"

Raul Rusescu, atacantul roman al celor de la FC Sevilla, a fost, fara sa vrea, subiectul unui scandal de proportii la cea mai recenta conferinta de presa a andaluzilor.

Neutilizat de antrenorul Unai Emery in ultimele trei partide, "Ruse" a iscat polemici atat in Spania, cat si in Romania.

Unul din jurnalistii prezenti la conferinta l-a intrebat pe tehnicianul Sevillei daca romanul este gras, citand in acest sens declaratii din presa romana.

A fost momentul in care Unai Emery a explodat.

"Cine a spus ca e gras, eu nu am spus asa ceva! Intrebarea nu are sens. Voi spuneti ca e gras, dar eu nu am spus niciodata asa ceva. Situatia lui Rusescu e clara, el face parte din lotul nostru. Din datele pe care le avem rezulta ca el trebuie sa isi imbunatateasca forma fizica, dar nu am spus niciodata ca e gras", a replicat, extrem de nervos, Unai Emery.

Spaniolii, ingroziti de starea lui Rusescu: Romanul se antreneaza singur

"Vinovati" pentru acest scandal sunt impresarii jucatorului, fratii Becali, cei care au discutat cu oficialii andaluzilor despre situatia lui Rusescu in urma cu cateva zile.

Ioan Becali chiar a declarat ca directorul sportiv al Sevillei i-a transmis ca atacantul achizitionat de la Steaua este "gras si nepregatit".

M.D.

#Rusescu scandal Spania, #Rusescu scandal Sevilla, #Emery Rusescu Sevilla , #stiri FC Sevilla