TSKA Moscova a detonat bomba la Sevilla

Marti, 16 Martie 2010, ora 23:57
2435 citiri
TSKA Moscova a detonat bomba la Sevilla

TSKA Moscova a reusit un meci mare pe stadionul pe care Steaua castiga Cupa Campionilor Europeni in 1986 si a eliminat FC Sevilla din Liga Campionilor.

Dupa 1-1 in partida tur, de la Moscova, rusii au venit extrem de decisi in Spania, iar sperantele fanilor nu au fost in zadar.

In minutul 39, uriasul atacant ceh, Necid, a primit o pasa buna de la japonezul Honda si a trimis frumos, pe langa palop, deschizand scorul.

Ibericii au egalat imediat, dupa doar doua minute, Perotti marcand dupa un servici excelent al tanarului Diego capel.

TSKA a dat lovitura in repriza secunda, Keisuke Honda, transferul de 9 milioane de euro al rusilor si omul meciului marti seara pe "Ramon Sanchez Pizhuan", transformand o lovitura libera, profitand si de o eroare a portarului Palop.

FC Sevilla pierde primul meci pe teren propriu in istoria participarilor in Liga Campionilor si ia astfel adio de la sferturile de finala ale competitiei.

Sevilla: Palop - Fazio, Stankevicius, Dragutinovic, Navarro - Jesus Navas, Zokora, Perotti, Diego Capel - Renato- Luis Fabiano

Rezerve: Javi Varas, Duscher, Adriano, Kanoute, Escude, Negredo, Lolo

Antrenor: Manuel Jimenez

TSKA Moscova: Akinfeev - A. Berezutski, Ignashevic, V. Berezutski, Schennikov - Mark Gonzalez, Aldonin, Sembreras, Honda - Krasic - Necid

Rezerve: Chepchugov, Dzagoev, Mamaev, Odiah, Guilherme, Rahimic, Oliseh

Antrenor: Leonid Slutsky

M.D.

#TSKA Moscova Liga Campionilor, #Sevilla eliminata Liga Campionilor, #Keisuke Honda , #stiri FC Sevilla