Steaua n-a renuntat la Armenteros

Luni, 21 Ianuarie 2008, ora 08:09
774 citiri
Steaua n-a renuntat la Armenteros

Dupa ce au rezolvat transferurile jucatorilor Dayro Moreno, Jose Moreno si Andres Mendoza, "ros-albastrii" vor sa-l aduca in Ghencea si pe mijlocasul argentinian Emiliano Armenteros de la FC Sevilla.

Desi, in prima instanta, managerul Adrian Ilie s-a lovit de refuzul celor de la FC Sevilla, dar si al jucatorului, acum lucrurile par sa se fi schimbat.

Armenteros pare tentat, acum, sa ajunga in Ghencea, dupa ce a vazut ca "ros-albastrii" au reusit sa achizitioneze trei jucatori sud-americani, fapt ce i-ar usura acomodarea.

Adrian Ilie a confirmat ca inca mai spera ca transferul lui Armenteros sa se realizeze, dar a precizat ca acest lucru depinde de Sevilla, grupare la care mijlocasul argentinian este imprumutat pana in vara.

"Am discutat cu conducatorii de la Sevilla, dar mi-au zis ca deocamdata au nevoie de jucator pentru meciurile din campionat. Totusi, mai este ceva timp pana se incheie perioada de transferuri, asa ca mai avem o portita", a spus managerul sportiv al "ros-albastrilor", Adrian Ilie.

De asemenea, antrenorul Marius Lacatus si-a exprimat, la venirea din Spania, dorinta de a-l avea in lot pe talentatul mijlocas: "Vom vedea ce se intampla. Mai sunt cateva zile de transfer, asa ca ar fi timp ca Armenteros sa vina".

Pentru transferul tanarului mijlocas argentinian, Steaua ar urma sa plateasca 1.5 milioane de euro clubului Independiente.

Mendoza si Jose Moreno, prezentati luni. Dayro Moreno soseste marti

Cele doua noi achizitii ale Stelei, Andres Mendoza si Jose Moreno, vor fi prezentate oficial luni, la stadionul "Steaua" din Capitala.

De partea cealalta, internationalul columbian Dayro Moreno (22 de ani) este asteptat sa ajunga in Romania in cursul zilei de marti, urmand ca miercuri sa efectueze vizita medicala si sa semneze contractul cu "ros-albastrii".

Pana acum, in aceasta iarna, Steaua a reusit sa obtina transferul a cinci jucatori: Habib Habibou, adus de la Charleroi, Dino Eze, transferat de la Gloria Buzau, Jose Moreno, venit de la Independiente, Andres Mendoza, achizitionat de la Metalurg Donetk, si Dayro Moreno, cumparat de la Once Caldas.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Octavian Vintilă a murit. Imagini rare cu marele comentator sportiv în avionul în care Lăcătuș fuma și Ilie Dumitrescu era cu prima soție VIDEO
Octavian Vintilă a murit. Imagini rare cu marele comentator sportiv în avionul în care Lăcătuș fuma și Ilie Dumitrescu era cu prima soție VIDEO
Octavian Vintilă a murit la vârsta de 85 de ani. Ar fi împlinit 86 de ani în luna iunie. Octavian Vintilă a fost comentator sportiv, dar și fost sportiv de performanță. Născut la...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#Steaua, #armenteros, #fc sevilla , #transferuri