Dezastru la Timisoara: Poli nu ia licenta si poate fi desfiintata

Joi, 29 Martie 2012, ora 15:48
2848 citiri
Dezastru la Timisoara: Poli nu ia licenta si poate fi desfiintata

Vesti proaste pentru microbisitii din Timisoara la finalul sedintei Consiliului Judetean Timis: autoritatile au decis ca echipa sa nu fie preluata imediat, iar asta inseamna ca banatenii nu vor primi licenta pentru Liga 1.

Dupa sedinta de marti, consilierii locati au decis ca echipa sa fie preluata in totalitate de CJT, insa nu in conditiile impuse de Marian Iancu, urmand ca actele sa fie semnate dupa efectuarea unui nou audit.

In conditiile date, clubul Poli Timisoara nu va putea primi licenta in vederea participarii in sezonul urmator al Ligii 1 din cauza datoriilor de doua milioane de euro si apare din nou problema falimentului, dupa ce Marian Iancu a anuntat ca nu va mai investi niciun ban pe Bega.

Prezent la sedinta CJT, reprezentantul Universitatii Politehnice din Timisoara, Nicolae Robu, a explicat cum au decurs discutiile.

"Au existat trei variante. Prima varianta a fost cea trimisa de Marian Iancu, care nu a fost votata de nimeni. A doua varianta, propusa de mine, a fost un contract derivat din cel propus de Iancu si a fost votata doar de reprezentantii PNL. Si a treia varianta, a lui Titu Bojin (reprezentant PSD in CJT), care a fost votata de reprezentantii celorlalte trei partide. Noi nu am votat-o, pentru ca ea duce la pierderea licentei", a declarat Robu la finalul dezbaterilor.

In acest moment, Poli Timisoara ocupa prima pozitie in Seria 2 a esalonului secund si este favorita la promovarea in Liga 1, alaturi de Gloria Bistrita.

Marian Iancu: Gata, ma retrag! Dragomir ne-a tradat

Sambata, banatenii intalnesc in deplasare formatia FC Olt, in ultimul meci oficial cu Marian Iancu in postura de finantator.

C.F.

#faliment Poli Timisoara, #licenta Poli Timisoara, #Timisoara promovare Liga 1 , #Liga I