FC Timisoara castiga in 10 oameni la Ploiesti

Luni, 22 Martie 2010, ora 18:50
937 citiri
FC Timisoara castiga in 10 oameni la Ploiesti

FC Timisoara s-a impus in fata Astrei Ploiesti, scor 3-1, intr-o partida contand pentru etapa a 23-a a Ligii I.

Banatenii au avut un start fulminant de meci, inscriind doua goluri in numai 8 minute. Prima reusita a venit in minutul 2, Magera marcand din apropierea portii dupa o centrare a lui Chitu.

Avantajul a fost dublat in minutul 10, Goga inscriind dintr-o lovitura de la 11 metri, cu aportul portarului Miron, acordata dupa un hent in careu al lui Mihalache.

Gazdele au revenit in joc in minutul 19, Ganea marcand cu o executie superba dintr-o lovitura libera de la 18 metri. Scorul la pauza putea fi egal daca acelasi Ganea nu rata lovitura de la 11 metri acordata pentru un fault al lui Nibombe.

Trupa pregatita de Sabau a ramas in 10 oameni in finalul reprizei, Mera primind cel de-al doilea galben pentru un fault la Liviu Ganea.

Asa cum era de asteptat, Astra a fortat in repriza secunda, insa defensiva timisorenilor a rezistat in ciuda inferioritatii numerice. In mod surprinzator, tabela a fost inchisa tot de oaspeti, Goga dribland-ul pe Miron pentru a inscrie in poarta goala in minutul 88.

Victoria ii propulseaza pe banateni pana pe locul 2, la un singur punct de liderul CFR Cluj. Astra ramane pe locul 10, la 4 puncte de zona retrogradarii.

C.F.

#FC Timisoara, #Astra Ploiesti, #rezultate Liga I , #Liga I
Comentarii