Poli Timisoara asteapta o minune pentru a ramane in Liga 1

Joi, 02 Iunie 2011, ora 10:09
2718 citiri
Poli Timisoara asteapta o minune pentru a ramane in Liga 1

Toata suflarea banateana va fi cu ochii pe sedinta Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal programata joi, in speranta ca oficialii forului vor intoarce hotararea Comisiei de Licentiere.

Atat suporterii de pe Bega, cat si oficialii spera ca institutia condusa de Mircea Sandu sa revina asupra deciziei de retrogradare a Politehnicii, chiar daca echipa nu va avea drept de joc in competitiile europene.

Pe ordinea de zi a Comitetului Executiv se afla, printre altele, si problema omologarii rezultatelor din Liga 1 pentru 2010/2011, aici urmand sa se discute subiectul retrogradarii formatiilor Poli Timisoarei si Gloria Bistrita pe motive de licenta.

Cele doua echipe pot scapa de matineu prin diferite portite din regulament care pot fi exploatate de Comitetul Executiv, insa majoritatea oamenilor de fotbal sustin ca Federatia Romana de Fotbal ar putea evita o hotarare controversata, din dorinta de a nu crea un precedent periculos.

Omul decisiv in aceasta privinta ar putea fi chiar presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, care este si vicepresedintele Comitetului Executiv.

Sedinta Comitetului Executiv al FRF este programata joi dimineata, cu incepere de la ora 11:00. Oficialii Federatiei vor sustine o conferinta de presa de la 13:00, care va fi transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Ramaneti pe Ziare.com pentru cele mai noi informatii legate de soarta cluburilor Poli Timisoara si Gloria Bistrita.

#Timisoara retrogradare Liga 1, #Comitet Executiv FRF , #Liga I