Stan anunta retrogradarea Timisoarei

Marti, 31 Mai 2011, ora 11:53
3233 citiri
Stan anunta retrogradarea Timisoarei

Directorul general al campioanei Romaniei, Marius Stan, este convins ca Poli Timisoara va ramane fara licenta si va fi retrogradata din Liga 1.

Oficialul galatean a declarat ca vina o poarta conducerea banatenilor, care a incercat sa incalce regulile Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) de mai multe ori.

"Am spus de foarte mult vreme ca Poli Timisoara nu isi va lua licenta. Nu au respectat regulamentul si e clar ca trebuie trasi la raspundere. Arunca vina in stanga si in dreapta, pe 'Mariusica', pe LPF, pe Federatie, pe Guvern, dar principalii vinovati sunt cei care au aparut pe la televizor. Aici e fondul problemei, nu la acuzele pe care Iancu incearca sa le aduca anumitor persoane sau institutii.

Asa va fi, Timisoara nu isi va lua licenta, pentru ca nu a respectat regulamentul. Stiu sigur ca nu va mai fi in Liga 1 in sezonul viitor. Nu stiu continutul dosarelor lor, probabil ca alta comisie ar fi spus din start ca ii trimit in ligile inferioare.", a declarat Marius Stan, pentru Sport Total FM.

Comisia de Licentiere a Federatiei Romane de Fotbal (FRF) a decis sa conteste licenta Timisoarei dupa decizia UEFA, iar banatenii risca sa fie retrogradati in esalonul al treilea.

Revolutie la Timisoara! Fanii vor sa inscrie echipa in campionatul altei tari!

Iancu e sigur ca Timisoara ramane in Liga 1 si merge in Liga Campionilor

Banatenii vor afla pe 31 mai daca vor primi licenta pentru sezonul urmator si daca vor putea evolua in cupele europene.

C.F.

#marius stan, #Timisoara retrogradare Liga 1, #otelul galati, #Marian Iancu , #Liga I