Ziare.com

Timisoara l-a pierdut pe Sepsi. Avocatii prezinta dovada

Duminica, 29 Ianuarie 2012, ora 14:53

   

Timisoara l-a pierdut pe Sepsi. Avocatii prezinta dovada
Avocatii care l-au reprezentat pe Laszlo Sepsi la Tribunalul de Arbitraj Sportiv in litigiul cu Poli Timisoara incearca sa demonstreze ca jucatorul este liber de contract, chiar daca reprezentantii clubului banatean neaga.

"Ca urmare a informatiilor false aparute in mass-media, precum si a pozitiei clubului FC Timisoara, care a negat faptul ca jucatorul Laszlo Sepsi a fi fost declarat liber de contract de catre Tribunalul de Arbitraj Sportiv, firma de avocatura Chiuariu & Asociatii a solicitat tribunalului de la Lausanne sa precizeze expres sensul deciziei din cauza Sepsi contra FC Timisoara.", se anunta intr-un comunicat al firmei de avocatura Chiuariu & Asociatii.

Reprezentantii fotbalistului au prezentat mai multe documente din care reiese ca TAS a aprobat cererea formulata de Chiuariu si Asociatii si ca Sepsi a fost declarat liber de contract, informeaza Realitatea.net.

"Contractul nr. 602/12.02.2010 incheiat intre dl Laszlo Sepsi si FC Timisoara este incetat, la initiativa dlui Laszlo Sepsi, cu justa cauza, din culpa FC Timisoara.", se arata in scrisoarea trimisa de TAS firmei de avocatura care-l reprezinta pe Sepsi.

Poli Timisoara, lovita din nou de TAS

Rasturnare de situatie in cazul TAS - Timisoara

Avocatul Tudor Chiuariu a declarat in urma cu trei zile ca Sepsi a fost declarat liber de contract la TAS, insa finantatorul clubului Poli Timisoara, Marian Iancu, a dezmintit informatia prin intermediul unui comunicat de presa.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1936 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Chiuariu......

Fostu Ministru ia bagat pumnu in gura Broscoiului.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor