Situatie disperata la Poli Timisoara

Marti, 03 Iulie 2012, ora 20:59
3707 citiri
Situatie disperata la Poli Timisoara

Disperati sa readuca Poli Timisoara cat mai repede in Liga 1, autoritatile banatene vor sa aduca o noua grupare pe Bega, pentru a realiza o fuziune pe modelul Rocar Bucuresti.

Noul primar al orasului, Nicolae Robu, s-a intalnit cu oficialii Federatiei pentru a afla care este modalitatea prin care Poli poate continua in Liga a 2-a cu drept de promovare chiar din sezonul urmator.

Varianta oferita de reprezentantii forului condus de Mircea Sandu este ca "violetii" sa fuzioneze cu AC Recas, echipa promovata din al treilea esalon, caz in care Poli ar ramane din nou fara palmares.

Fanii timisoreni nici nu vor sa auda de inca un compromis umilitor dupa episodul Poli AEK si spun ca prefera ca echipa sa inceapa totul de la zero in liga a cincea.

"Am crezut ca cei are au fraiele problemei Poli se vor comporta asa cum ii obliga spiritul timisorean si bunul simt. Echipa noastra primeste lovitura dupa lovitura si ne indreptam spre un KO rapid. Dupa ce ne-am transformat din suporteri in juristi, contabili sau avocati, acum aflam cu stupoare ca se doreste continuarea activitatii prin tot felul de artificii. In aceste conditii, noi spunem hotarat: nu multumim!", au reactionat suporterii de pe Dan Paltinisanu.

De cealalta parte, edilul Robu a explicat motivele pentru care se doreste fuziunea.

"Eu imi aduc aminte ca pe vremea AEK-ului tribunele erau pline. Daca aceasta noua echipa ar fi gestionata de timisoreni, de ce nu ne-am putea bate din nou la varf? Nu doreste nimeni sa dea bani pentru o echipa aflata in liga a 5-a. Ca sa obtii fonduri pentru a face un stadion, trebuie sa ai in primul rind o echipa. In denumirea echipei va aparea si Politehnica, dar nu va exista nici o legatura cu societatea actuala Politehnica SA. Drept urmare, Marian Iancu nu se regaseste in acest proiect", a afirmat Robu, potrivit site-ului gsp.ro.

Marian Iancu a renuntat sa mai finanteze Poli Timisoara la finele acestui sezon, in care banatenii s-au clasat pe loc promovabil in Liga 1, dar si-au restras dosarul de licentiere din cauza problemelor financiare.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Poli Timisoara retrogradare, #Timisoara fuziune Recas, #Poli Timisoara faliment , #stiri FC Timisoara