Trombetta se teme de FC Timisoara

Sambata, 25 Octombrie 2008, ora 15:53
397 citiri
Trombetta se teme de FC Timisoara

Antrenorul italian al lui CFR Cluj, Maurizio Trombetta, a afirmat, sambata, ca FC Timisoara are un joc indescifrabil si din acest motiv pe elevii sai ii va astepta un meci foarte dificil.

"Partida cu Timisoara este foarte dificila, ei joaca foarte bine acasa si au un joc indescifrabil din punctul meu de vedere. Am auzit ca nu va juca Gigel Bucur si asta poate fi un dezavantaj pentru ei, oricum suntem pregatiti sa invingem. Au acumulat 26 de puncte, au 6 in fata noastra si acest lucru spune multe. Si ei se lupta la titlu, alaturi de Steaua, Dinamo si Urziceni", a declarat italianul.

Anuntarea echipei de start inaintea meciurilor a devenit deja un obicei pentru Trombetta, acesta spunand chiar si ce modificari va face din cauza oboselii sau accidentarilor.

"Nu avem accidentati, sunt doar mici probleme la Kone, pentru ca este putin obosit, dar se afla in lot. Cadu este suspendat, iar in locul lui, cel mai probabil, il voi folosi pe Alcantara. Vor fi cateva schimbari fata de primul 11 pe care l-am folosit cu Bordeaux", a explicat Trombetta.

Meciul dintre FC Timisoara si CFR Cluj, contand pentru etapa a XII-a a Ligii I, se va disputa duminica, de la ora 21:00.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
#CFR Cluj, #Trombetta, #poli timisoara , #stiri FC Timisoara