Vezi masurile luate de Timisoara dupa decizia TAS

Luni, 18 Iulie 2011, ora 17:40
1929 citiri
Vezi masurile luate de Timisoara dupa decizia TAS

Marian Iancu a anuntat, luni, masurile pe care Poli Timisoara le va lua dupa ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a respins apelul gruparii banatene.

Presedintele Timisoarei sustine ca jucatorii importanti, precum Pantilimon, Goga sau Bourceanu, vor fi vanduti, pentru a se achita datoriile pe care clubul le are la buget.

De asemenea, Iancu a anuntat ca va renunta la functia detinuta in acest moment, din cauza conflictului pe care il are cu Federatia Romana de Fotbal.

Dar iata mai joc comunicatul clubului Poli Timisoara:

"In urma deciziei T.A.S. din 18 iulie 2011, care a retinut tardivitatea judecarii cauzelor impotriva U.E.F.A. si F.R.F., am hotarat urmatoarele:

Jucatorii importanti care au facut dovada calitatilor lor, precum Pantilimon, Goga, Bourceanu, Sepsi si Tames vor fi vanduti sau vor deveni coproprietate. Din sumele incasate vom achita, in primul rand, datoria la buget pe anul 2011, in jurul sumei de 800.000 de euro. De asemenea, vom plati si alte obligatii care au izvorat din activitatea curenta a clubului pe anul 2011.

Jucatorului Sorin Ghionea, caruia i-am promis ca va ramane la Politehnica Timisoara doar in cazul activarii in Liga I, a avut contractul scadent la 30 iunie a.c. Ne vom tine promisiunea fata de el si ii multumim ca a fost alaturi de noi.

In zilele care urmeaza vom avea o discutie cu Dusan Uhrin si vom hotari daca putem sa-l mentinem pentru urmatorul an.

Il voi mandata pe presedintele Consiliului Director, Gheorghe Chivorchian, sa discute cu Consiliul Local si Consiliul Judetean in legatura cu posibilitatea de a fi mai departe alaturi de noi. Vom vedea si conditiile pe care le vor pune si obiectivele ce le doresc.

Clubul are nevoie in acest moment de sustinerea din partea autoritatilor. Actionarii au investit in ultimele doua luni aproximativ 1,8 milioane de euro pentru ca jucatorii, in marea lor majoritate, sa fie platiti la zi, pregatirea de vara sa fie completa, iar pentru viitor urmeaza sa se faca o analiza in ceea ce priveste implicarea in sustinerea activitatii societatii.

Echipa este pregatita sa primeasca jucatori tineri, pe care clubul i-a crescut in vederea marii performante. Este posibil sa o luam de la capat. Dar, pentru acest lucru va trebui ca in functia de presedinte al Consiliului de Administratie sa vina altcineva. Asta pentru ca este nevoie de un alt tip de subordonare fata de Federatia Romana de Fotbal. Este nevoie de concesii, de compromis, iar eu nu sunt omul potrivit pentru asemenea lucruri. Este totusi posibil sa vina o alta persoana care sa inventeze un alt tip de colaborare. Propunerea mea va fi Gheorghe Chivorchian, vom vedea daca va accepta. Eu voi ramane reprezentantul actionariatului majoritar in A.G.A.

Toate aceste masuri, cat si altele care vor urma, impuse de situatia de fapt, se vor face treptat, in timp, avand ca obiectiv salvarea clubului si readucerea lui in prim-planul fotbalistic. Va vom tine la curent cu tot ceea ce vom face", se arata in comunicatul remis de site-ul oficial al Timisoarei si semnat de Marian Iancu.

Poli Timisoara, Gloria Bistrita si FC Bihor nu vor evolua in sezonul viitor al Ligii 1, a hotarat luni Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

TAS a decis: Timisoara, Bistrita si Bihor raman retrogradate

Astfel, Timisoara, Bistrita si Bihor vor evolua in Liga a 2-a in sezonul ce sta sa inceapa.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#Timisoara masuri decizie TAS , #stiri FC Timisoara