Lovitura de teatru in Anglia! Redknapp a plecat de la Tottenham

Joi, 14 Iunie 2012, ora 13:50
1480 citiri
Lovitura de teatru in Anglia! Redknapp a plecat de la Tottenham

Gruparea engleza Tottenham Hotspur a anuntat, joi dimineata, ca s-a despartit de antrenorul Harry Redknapp.

Anuntul i-a lasat masca pe suporterii echipei de pe White Heart Lane, mai ales ca Redknapp a avut patru sezoane excelente si mai avea contract pentru inca un an.

Desi conducerea clubului n-a anuntat motivul despartirii, presa insulara sustine ca neintelegerile au aparut la negocierea noului contract, presedintele Daniel Levy refuzand o prelungire pe termen lung.

"Nu este o decizie pe care am luat-o cu usurinta. Harry a venit la club in momentul in care experienta sa era exact ceea ce aveam nevoie. Decizia nu are nici o legatura cu munca excelenta depusa de Harry in perioada petrecuta la club si vreau sa ii multumesc pentru ce a realizat. Va fi mereu binevenit pe White Hart Lane", a spus Daniel Levy prin intermediul site-ului oficial al londonezilor.

"Sunt mandru de ce am realizat la Spurs si m-am simtit foarte bine aici. Am petrecut 4 ani fantastici aici. Sunt trist ca plec, dar doresc sa le multumesc jucatorilor, staff-ului si fanilor pentru sustinerea si increderea pe care mi le-au acordat", a declarat si antrenorul Redknapp.

Cu Harry Redknapp pe banca, Tottenham s-a clasat de doua ori pe locul 4 in Premier League (2010 si 2012), cea mai buna performanta din istoria clubului in noul format al competitiei, iar in 2011 au ajuns pana in sferturile de finala ale Champions League. In 2009 au jucat finala Cupei Ligii, pierduta la penaltiuri cu Manchester United.

Locul lui Redknapp la Tottenham ar putea fi luat de David Moyes sau Roberto Martinez.

C.F.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Harry Redknapp demisie Tottenham, #Tottenham Premier League , #stiri Tottenham