Wesley aduce victoria Vasluiului cu Unirea Alba Iulia

Sambata, 03 Aprilie 2010, ora 20:44
1311 citiri
Wesley aduce victoria Vasluiului cu Unirea Alba Iulia

FC Vaslui a obtinut a treia victorie consecutiva din campionat, trecand de Unirea Alba Iulia cu 3-0, dupa o partida care s-a dovedit a fi mai dificila decat se astepta.

Pe o ploaie torentiala si cu o multime de probleme in lot, vasluienii au suferit mult in fata codasei Unirea Alba Iulia, venita cu un moral bun dupa succesul in fata celor de la Astra Ploiesti.

Vasluienii nu au excelat in joc in prima repriza, insa scaderea intensitatii ploii i-a ajutat. Primul gol a fost inscris in minutul 48, de golgheterul Wesley, cu o lovitura de cap, iar din acel moment jocul gazdelor a fost mult mai lejer.

Acelasi Wesley Lopes a majorat diferenta in minutul 65, din pasa sarbului Milisavjevici, iar Marius Lacatus a putut urmari linistit finalul meciului.

Oaspetii nu au putut pune probleme in ofensiva, iar cei care au marcat au fost tot vasluienii, prin Wesley, in minutul 90.

Succesul de sambata ii urca temporar pe vasluieni pe locul 1, cu 47 de puncte, unul mai mult decat liderul CFR Cluj, care va juca de la ora 21:00 impotriva Gloriei Bistrita.

#FC Vaslui, #Unirea Alba Iulia , #stiri FC Unirea Alba Iulia