Porumboiu il ironizeaza pe Iuliu Muresan

Sambata, 17 Iulie 2010, ora 17:59
2004 citiri
Porumboiu il ironizeaza pe Iuliu Muresan

Finantatorul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, l-a ironizat pe Iuliu Muresan dupa ce acesta a spus ca ardelenii pornesc cu prima sansa in toate meciurile.

"Poate ca omul a vorbit serios, dar eu nu pot sa iau spusele lui decat in gluma. Nu cumva a spus si amin la sfarsit? Unii fac astfel de declaratii doar pentru a-si ascunde adevarata teama. Lor le tremura genunchii si spun ca vor spulbera tot. Puteti intreba si un psiholog despre acest subiect, imi va da dreptate", a spus Adrian Porumboiu la GSP TV.

De asemenea, Porumboiu a criticat decizia Federatiei Romane de Fotbal de a organiza Supercupa intre CFR Cluj si Unirea Urziceni.

"Mie mi se pare normal ca noi sa jucam Supercupa Romaniei. Poate ca e normal sa nu joace cu noi CFR Cluj, pentru ca au luat doar un punct cu noi din sase posibile, in timp ce cu Unirea Urziceni le-au luat pe toate. Unirea Urziceni nu avea ce cauta in Supercupa. Aceasta competiei s-a organizat doar pentru ca a vrut CFR Cluj. Ei si-au ales adversarul", a adaugat Porumboiu.

C.M.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 5-1, că jucătoriii săi au făcut o partidă perfectă. ”Un meci perfect. Tot ce am...
#Adrian Porumboiu, #FC Vaslui, #CFR Cluj, #Iuliu Muresan , #Adrian Porumboiu