FC Vaslui smulge o remiza pe terenul Astrei Giurgiu

Vineri, 05 Octombrie 2012, ora 22:21
1928 citiri
FC Vaslui smulge o remiza pe terenul Astrei Giurgiu

FC Vaslui a obtinut o remiza dramatica in deplasarea de la Astra Giurgiu, scor 1-1, moldovenii egaland la ultima faza de joc, in urma unui penalti constestat de gazde.

Noua echipa a orasului Giurgiu a inceput partida intr-o atmosfera de sarbatoare, fanii luand cu asalt micuta arena de la malul Dunarii. Daca la Ploiesti "astralii" aveau cateva sute de oameni in tribune, la Giurgiu evolueaza constant cu peste 3.000 de sustinatori, capacitatea maxima a stadionului in acest moment.

Primele minute au fost destul de echilibrate, ocazia cea mai insemnata apartinand moldovenilor, care au trecut pe langa gol la sutul de la distanta expediat de Caue. Antal a incercat si el poarta, fara succes, dupa care baietii lui Multescu au iesit la joc.

Fatai a cerut in zadar un penalti dupa un duel cu Charalambous, Morais a fost iertat de eliminare in urma unei ghete puse pe capul lui Milanov iar Tembo a deschis scorul in minutul 32, reluand cu capul in poarta centrarea lui Budescu.

Oaspetii s-au aruncat in ofensiva, insa nu au reusit sa modifice tabela de marcaj pana la pauza.

La 10 minute dupa reluare, Budescu, de la Astra, a oferit una dintre ratarile anului. El a scapat singur cu Dani Coman, l-a driblat pe portar dupa care a sutat pe langa poarta goala! Nici cinci minute mai tarziu, Coman a intervenit senzational la reluarile lui Fatai si Tembo, pastrand scorul de 1-0.

Distefano, jucatorul cu nume de legenda madrilena, a reluat superb pe spate in minutul 82, dar si de aceasta data Coman a fost la post si a retinut.

La ultima faza a partidei, arbitrul Marian Balaci a dictat un penalti pentru FC Vaslui pentru un hent comis in careul Astrei iar Dacian Varga a transformat cu siguranta, salvand onoarea vicecampioanei.

Echipele de start:

ASTRA: Kello - Enache, A. Muresan, V. Gaman, J. Morais - Yahaia, Takayuki - Tembo, Distefano, Vadrariu - Fatai

Rezerve: Lung jr., Ben Yousef, Budescu, Ivanovski, Nogo, De Amorim, Boumale

FC VASLUI: Coman - Milanov, Charalmbous, Varela, Salageanu - Caue, N'Doye - Antal, Jumisse, Sanmartean - M. Niculae

Rezerve: Straton, Celeban, Sburlea, N. Stanciu, Cinu, R. Costin, Varga

Arbitru: Balaci Marian

Asistenti: Nagy Miclos, Nicoara Marius

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Astra Vaslui rezultat Liga 1, #rezultate Liga 1, #Astra Vaslui stadion Giurgiu , #Liga I