Porumboiu face haz de necaz dupa plecarea brazilianului. "Ce il regret eu pe Wesley, dar gagicile din Vaslui sunt terminate!"

Sursa: Cancan
Vineri, 27 Iulie 2012, ora 01:20
174 citiri
Patronul moldovenilor a fost dezamagit de faptul ca atacantul l-a pacalit ca va primi un salariu urias la Al Hilal doar pentru a obtine dezlegarea.

Transferul lui Wesley Lopes la Al Hilal a fost bomba de pe piata de mercato din Romania. Golgheterul Ligii I in sezonul trecut, cu 27 de goluri, brazilianul a primit acordul lui Adrian Porumboiu sa ia calea Arabiei.
Totusi, a existat si un moment foarte tensionat in negocieri, atunci cand patronul moldovenilor si-a dat seama ca a fost mintit de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.