Situatie dramatica la FC Vaslui * Moldovenii se indreapta spre L2 si n-ar fi singurii: "Inca o echipa are aceleasi probleme!"

Miercuri, 23 Aprilie 2014, ora 10:42
156 citiri
FC Vaslui ar putea evolua in sezonul viitor in liga secunda din cauza problemelor financiare. Moldovenii se gindeau la un loc de Europa, insa au sanse mici sa primeasca licenta pentru sezonul viitor al Ligii 1.

"Cu un minim de atentie, Vasluiul putea sa isi ia licenta de Europa si pentru Liga 1. Se intimpla insa lucruri anormale. Unde nu-i respect, n-ai cum sa te amesteci. Nu mi s-au parut lucruri insuportabile. Ultima oara stiam ca ar fi trebuit sa plateasca 3-400.000 de euro, dar cred ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.