Basescu intervine in scandalul dintre Armata si Gigi Becali

Miercuri, 05 Aprilie 2017, ora 12:17
12984 citiri
Basescu intervine in scandalul dintre Armata si Gigi Becali
Foto: Traian Basescu Facebook

Traian Basescu a intervenit in scandalul iscat intre Armata si Gigi Becali pe numele si palmaresul echipei Steaua.

Fostul presedinte al Romaniei e de parere ca echipa infiintata de Armata nu-si are locul in fotbalul profesionist.

Mai mult, Basescu ii ataca pe generali, pe care ii acuza ca "au reusit sa stearga din fotbalul european numele respectat si de traditie"

Dar iata postarea lui Traian Basescu de pe Facebook:

"Greu de inteles ce vor generalii

Armata a declansat un razboi crancen in justitie cu Gigi Becali si echipa lui de fotbal. Obiectivul declarat fiind acela de a infiinta o noua echipa a armatei care sa recupereze gloria din vremea CCA-ului lui Voinescu, Toma, Constantin, Apolzan, Sorin Avram, Pavlovici, Cacoveanu sau Creiniceanu si a Stelei lui Duckadam, Lacatus, Belodedici, Piturca, Boloni, Iovan, Bumbescu, Balan, Majearu, Balint sau Iordanescu.

Si care ar fi obiectivul? O noua echipa departamentala? Asta nu se poate in fotbalul profesionist.

Cred cumva generalii ca vor mai putea transfera fotbalisti prin incorporare sau dandu-le grade militare la apelul de seara? Nici asta nu se mai poate.

Pana una alta, ce au reusit generalii a fost sa stearga din fotbalul european numele respectat si de traditie 'Steaua Bucuresti'. Pentru isprava asta eu v-as cam imputina stelele de pe umeri domnilor generali.

Oare nu se gaseste un om lucid (Seful Statului Major al Armatei sau Ministrul Apararii) care sa le spuna generalilor rosi de pasiunea reinfiintarii unei echipe de fotbal ca problemele lor sunt legate apararea tarii, de dotarea armatei, de situatia trupelor din Afganistan, de situatia de securitate din Marea Neagra sau de la frontiera de Nord si de Est?

Armata trebuie sa inteleaga faptul ca fotbalul bugetar s-a incheiat si ca fotbalul de performanta a devenit o afacere privata.

A... Nu va place farfaraua Gigi Becali? Nici mie, dar asta este alta socoteala...pana una alta, el finanteaza echipa din banii lui si nu de la bugetul de stat".

Saptamana trecuta, Gigi Becali a cerut oficial ca numele echipei sale sa fie schimbat din Steaua in FCSB, dupa ce Curtea de Apel a decis, in luna decembrie a anului trecut, ca nu mai poate folosi numele Steaua.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Basescu scandal Becali Armata , #Gigi Becali