Reghecampf iese la atac: 'La FCSB pare ca unii jucatori vor bani si cam atat'. Ce jucator e dat exemplu

Miercuri, 06 Decembrie 2017, ora 07:26
20696 citiri
Reghecampf iese la atac: 'La FCSB pare ca unii jucatori vor bani si cam atat'. Ce jucator e dat exemplu
Foto: Hepta.ro

Laurentiu Reghecampf a vorbit despre problemele intalnite la FCSB.

Tehnicianul in varsta de 42 de ani considera ca la FCSB trebuie adusi jucatori care isi doresc sa castige trofee, nu care vin doar pentru bani.

Cel mai bun exemplu de transfer reusit e Mihai Pintilii, in opinia fostului antrenor al "ros-albastrilor".

"Eu i-am zis lui Gigi ce fel de jucatori trebuie sa ia, care e profilul, daca vrea sa defileze in campionat. Trebuie sa aduci jucatori care au foame de performanta, care isi doresc sa castige trofee. Cand iei jucatori care deja au castigat campionate si care mai sunt si pe final de cariera, rezultatele nu sunt cele la care speri", a spus Reghecampf intr-un interviu acordat Fanatik.

"La Steaua pare ca unii jucatori vor bani si cam atat. Eu l-am adus la Steaua pe Pintilii, ca sa-ti dau un singur exemplu, din care sa-ti dai seama de diferenta. Gandeste-te ce a realizat Steaua cu jucatori ca el si ce reprezinta in continuare Pintilii pentru Steaua acum. In zona asta eu si Gigi gandeam diferit", a continuat acesta.

Vezi si:

  • Laurentiu Reghecampf a antrenat-o in doua perioade pe FCSB: 2012-2014 si 2015-2017, reusind sa castige doua titluri, o Supercupa a Romaniei si o Cupa a Ligii.

    In prezent, Reghe o pregateste pe Al Wahda, din Emiratele Arabe Unite.

    #Reghecampf jucatori transferati FCSB , #Laurentiu Reghecampf