Becali anunta rezultatul evaluarii lui Dica: "Si daca pun un cal antrenor castig campionatul!"

Luni, 29 Octombrie 2018, ora 12:42
6203 citiri
Becali anunta rezultatul evaluarii lui Dica: "Si daca pun un cal antrenor castig campionatul!"
Foto: Facebook/ FCSB

Gigi Becali a anuntat, luni, ca l-a evaluat pe antrenorul FCSB, Nicolae Dica, si ca a luat decizia de a-l pastra pe acesta la echipa.

Latifundiarul are un motiv cat se poate de ciudat cu privire la mentinerea in functie a lui Dica, el anuntand ca nu vrea sa-i supere pe apropiatii antrenorului.

"Am tras linie si a rezultat ca Dica e foarte bun. Nu pleaca! Sa ma mai intrebati de Dica peste 13 etape! Daca il dau afara pe Dica, el suparat, nevasta lui suparata, copiii lui suparati. Eu nu vreau sa aduc suparare, eu vreau sa aduc bucurie. Eu sunt altfel de om, nu ala pe care il stiati. Daca il dau afara, mahnesc niste oameni. Eu vreau sa aduc bucurie", a declarat Becali, citat de sport.ro.

Anuntul reconfirmarii in functie a inclus si o noua umilinta pentru Dica, acelasi Gigi Becali sustinand ca echipa poate castiga titlul in Liga 1 si cu un... cal pe banca tehnica!

"La mine, daca eu merit, Dumnezeu ma ajuta. Si daca pun un cal antrenor castig campionatul daca vrea Dumnezeu, ca imi da dupa inima mea. Daca pierd campionatul, e din cauza pacatelor mele. Pentru unii e de neinteles, dar asa e trairea mea", a mai spus latifundiarul.

Dupa 13 etape disputate in Liga 1, FCSB este pe locul 2 in clasamentul Ligii 1, la doua puncte in spatele liderului CFR Cluj si cu doua puncte peste Craiova si Viitorul.

#Dica Becali FCSB, #Dica antrenor FCSB, #FCSB clasament Liga 1 , #rezultate