Danezii jubilează după ce au umilit FCSB-ul; "Am făcut ce am vrut cu echipa din România"

Vineri, 07 Octombrie 2022, ora 08:35
1969 citiri
Danezii jubilează după ce au umilit FCSB-ul; "Am făcut ce am vrut cu echipa din România"
Nicolae Dică, antrenor FCSB

Joi seară, echipa FCSB a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 5-0, de formaţia daneză Silkeborg, într-un meci contând pentru grupa B din Conference League.

În urma acestui rezultat, FCSB (1 punct în clasament) a preluat lanterna roșie a grupei din care mai fac parte West Ham (9 puncte), Anderlecht (4) și Silkeborg (3).

Presa din Danemarca a salutat rezultatul obținut de Silkeborg în fața unei echipe debusolate a FCSB-ului.

”Opriţi-vă, ce demonstraţie de forţă! Silkeborg a fost net superioară în meciul cu FCSB, care a fost fără câţiva jucători de bază. Asta s-a putut vedea pe teren, unde Silkeborg a făcut ce a vrut cu echipa din România, iar partida a fost decisă rapid.

De asemenea, trebuie să fim sinceri. Echipa din România, decimată, a fost foarte slabă. Silkeborg poate sărbători prima victorie europeană a sezonului, necesară pentru a menţine visul calificării în primăvară”, a scris tipsbladet.dk.

”Silkeborg a oferit o demonstraţie de forţă. Ce show, Silkeborg! Românii de la FCSB au fost trimişi acasă cu un dureros 5-0. Jucătorii lui Silkeborg au arătat un fotbal de vis în meciul de Conference League. Meciul a fost efectiv decis la pauză, când gazdele conduceau cu 3-0. Este prima victorie europeană pentru Silkeborg”, a remarcat Sport.tv2.dk.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a făcut Răzvan Lucescu în Conference League. Toate rezultatele serii
Ce a făcut Răzvan Lucescu în Conference League. Toate rezultatele serii
Echipa greacă PAOK Salonic, condusă de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a pierdut joi seara, pe teren propriu, scor 0-2, meciul din manşa secundă a sferturilor Conference League, disputat...
Ciprian Marica este uimit de transferul vedetei FCSB: Nu pot să cred
Ciprian Marica este uimit de transferul vedetei FCSB: Nu pot să cred
Întrebat despre transferul extremei FCSB la prima clasată în Qatar, Ciprian Marica, acționar minoritar la Farul Constanța este surprins de acest transfer în ciuda salariului mare pe care îl...
#FCSB, #silkeborg, #Conference League, #wet ham, #anderlecht , #FCSB