Spulberată de Silkeborg, FCSB rămâne în cărțile calificării. Cum arată clasamentul grupei după Anderlecht - West Ham

Joi, 06 Octombrie 2022, ora 22:12
2629 citiri
Spulberată de Silkeborg, FCSB rămâne în cărțile calificării. Cum arată clasamentul grupei după Anderlecht - West Ham
FCSB joacă în Conference League

FCSB a fost surclasată de echipa daneză Silkeborg IF cu scorul de 5-0 (3-0), joi seara, pe Silkeborg Stadium, în Grupa B a competiţiei de fotbal Europa Conference League.

Venită în Danemarca fără mai mulţi titulari, vicecampioana României a făcut figuraţie şi a încasat cinci goluri, marcate de Anders Klynge (3), Kasper Kusk (7), Nicklas Helenius (35 - penalty), Stefan Teitur Thordarson (58) şi Tonni Adamsen (71).

Silkeborg a controlat total jocul, a marcat la fiecare şut pe poartă (FCSB nu a tras niciodată pe spaţiul porţii adverse) şi a câştigat fără probleme un meci în care scorul putea fi şi mai mare.

FCSB a pierdut meciul încă din momentul alcătuirii primului unsprezece, fapt dovedit şi de faptul că în min. 7 scorul era deja de 2-0 pentru gazde.

Octavian Popescu a pierdut o minge în min. 3, iar Anders Klynge a reluat în poartă centrarea lui Joergensen. În min. 7, Kusk a şutat de la 20 de metri, iar mingea a fost deviată de Dawa, strecurându-se în colţul porţii apărate de Târnovanu.

FCSB a încercat să iasă la joc şi Octavian Popescu a tras de la distanţă (10), însă mingea a trecut pe lângă vinclu.

Silkeborg a avut şansa de a marca din nou, însă Joergensen (22), scăpat singur cu Târnovanu, a ratat. Danezii au trimis mingea în plasă în minut mai târziu (23), prin Klynge, dar golul a fost anulat pentru un presupus ofsaid.

Silkeborg a intrat la cabine cu avantaj de trei goluri, după ce Miculescu l-a faultat pe Engel, iar Helenius a transformat cu siguranţă penalty-ul primit (35).

Al patrulea gol al echipei antrenate de Kent Nielsen a venit în urma unei acţiuni cursive a gazdelor (58), încheiată de Stefan Teitur Thordarson, după o minge aşezată de Kusk.

Tonni Adamsen a închis tabela (71), cu o reluare simplă la centrarea lui Engel.

Silkeborg putea primi un penalty în min. 73, când centrarea lui Oestroem s-a oprit în mâna lui Pantea.

Dawa a salvat un gol ca şi făcut în min. 82, când l-a blocat pe Tengstedt.

Ianis Stoica a şutat puţin peste poartă (87), la una dintre rarele acţiuni de atac ale roş-albaştrilor.

Silkeborg nu avea nicio victorie în ultimele sale zece meciuri din cupele europene (un egal şi nouă eşecuri).

West Ham United a învins-o pe Anderlecht cu 1-0, la Bruxelles, în celălalt meci al grupei, astfel că FCSB rămâne în continuare cu șanse la calificarea mai departe, de pe locul secund.

West Ham United e lider, cu 9 puncte, urmată de Anderlecht, 4 puncte, Silkeborg, 3 puncte, FCSB, 1 punct.

Pe 13 octombrie vor avea loc meciurile revanşă, FCSB - Silkeborg şi West Ham - Anderlecht.

Citește și:
Ce s-a întâmplat în Maroc, după ce naționala a eliminat Spania de la Mondiale VIDEO
Ce s-a întâmplat în Maroc, după ce naționala a eliminat Spania de la Mondiale VIDEO
Naționala Marocului este una dintre surprizele plăcute ale Campionatului Mondial de fotbal din Qatar. Marocanii au reușit să elimine Spania, la loviturile de departajare, și să urce în...
Daniel Oprița, antrenorul Stelei. "Pentru ce jucăm? Nu vine nimeni la meciuri, e stadionul gol! Văd aceleași fețe la Tribuna 0, unde dăm invitații"
Daniel Oprița, antrenorul Stelei. "Pentru ce jucăm? Nu vine nimeni la meciuri, e stadionul gol! Văd aceleași fețe la Tribuna 0, unde dăm invitații"
Fără drept de promovare și părăsită de suporteri, CSA Steaua pare un proiect înțepenit în trecut. Echipa din Ghencea joacă având tribunele aproape goale, iar formația antrenată de...
Echipe
M
V
E
I
G
P
3
2
1
0
5 - 1
7
3
2
0
1
5 - 4
6
3
1
1
1
4 - 3
4
3
0
0
3
1 - 7
0