Adrian Porumboiu a gasit vinovatul pentru arbitrajul controversat din meciul FCSB - U Craiova

Marti, 02 Aprilie 2019, ora 21:01
7209 citiri
Adrian Porumboiu a gasit vinovatul pentru arbitrajul controversat din meciul FCSB - U Craiova
Foto: Hepta.ro

Adrian Porumboiu sustine ca stie cine este vinovat pentru arbitrajul controversat de la meciul FCSB - U Craiova, in care formatia ros-albastra a fost dezavantajata.

Porumboiu spune ca vina i-ar apartine presedintelui FRF Razvan Burleanu, pe care il acuza ca ar fi influentat arbitrajul pentru a ajuta U Craiova si CFR Cluj.

"E Burleanu la mijloc domnilor. Ce echipe tine? Ce echipe l-au sustinut? Ce echipe i-au pus pe farfurie lucruri proaspete si alte dulcegarii? E evident. Cu cine tine seful, cei din subordine, supusii se conforma. E clar. Meciul asta l-am mai vazut. Situatiile astea, am mai trecut prin ele. Am simtit pe propria piele. Nu ca arbitru. Ca arbitru nu se apropia nimeni, dar m-am bagat ca fraierul finantator si e clar. Nu am niciun fel de indoiala in ceea ce afirm. Credeti ca copilasul asta care pare asa neprihanit nu s-a dat la alte lucruri mai putin cuvioase?

Cine au fost cei mai aprigi sustinatori ai lui Burleanu din prima liga? Trei echipe au facut cu mare tromba campania lui Burleanu. CFR Cluj, Craiova si Botosani. Despre ce vorbim? Si e foarte clar ca daca cineva a avut un rezultat, ala il vrea seful. Nu ii supara. Si are si omul care toata viata a fost un drugar, cum e Deaconu. Nu il bagati pe Vassaras, ca el nu e implicat in treaba asta. Sefului ii place melodia asta. Normal ca p-aia o canta", a declarat Adrian Porumboiu la Telekom Sport.

Amintim ca tusierul Sebastian Gheorghe a comis una dintre cele mai mari greseli de arbitraj din istoria recenta a fotbalului romanesc, in timpul derbiului dintre FCSB si U Craiova, cand a anulat golul marcat de Romario Benzar in minutul 55.

Reusita fundasului dreapta de la FCSB a fost anulata dupa mai bine de 30 de secunde de la marcarea golului si nimeni nu si-a putut explica ce a vazut arbitrul asistent, in conditiile in care Benzar era la un metru de ultimul fundas al Craiovei, in pozitie regulamentara.

Televiziunile care detin drepturile TV pentru meciurile din Liga 1 au oferit zeci de reluari cu aceasta faza si nimeni nu si-a putut explica ce a vazut tusierul Sebastian Gheorghe.

Intr-un final, misterul a fost deslusit. In discutia avuta pe teren cu arbitrul Ovidiu Hategan, Sebastian Gheorghe i-a transmis acestuia ca Hora ar mai fi atins mingea inca o data in aceasta faza, iar in momentul acela Benzar ar fi fost in pozitie de ofsaid, conform Telekom Sport.

Totusi, chiar si in acest caz, Sebastian Gheorghe este contrazis de reluarile TV, care demonstreaza ca Hora a atins mingea o singura data in momentul pasei, cand Benzar era in pozitie regulamentara. Hategan a mers insa pe mana tusierului, care a comis o greseala halucinanta, si a anulat golul marcat de Benzar.

In plus, U Craiova a marcat un gol prin Cicaldau, care anterior il faultase pe Romario Benzar. La poarta cealalta, si FCSB a marcat un gol din pozitie de ofsaid.

In cele din urma, FCSB a castigat cu 3-2 meciul cu U Craiova, insa oficialii ros-albastrilor au criticat in termeni duri arbitrajul.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Eșec în instanță pentru Cătălin Cherecheș. Primarul fugar a încercat să obțină anularea condamnării pentru luare de mită
Eșec în instanță pentru Cătălin Cherecheș. Primarul fugar a încercat să obțină anularea condamnării pentru luare de mită
Curtea de Apel Cluj a decis joi, 18 aprilie, că fostul primar din Baia Mare Cătălin Cherecheș rămâne în închisoare. Curtea de Apel a respins ca neîntemeiată contestaţia în care...
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
#arbitraj FCSB Craiova, #Adrian Porumboiu arbitraj FCSB Craiova , #stiri FCSB