Avancronica meciului Sporting Lisabona - FCSB: Echipele probabile, televizari si cote pariuri

Marti, 15 August 2017, ora 12:00
5358 citiri
Avancronica meciului Sporting Lisabona - FCSB: Echipele probabile, televizari si cote pariuri
Foto: Facebook/Steaua Bucuresti

FCSB joaca marti seara, de la ora 21:45, cu Sporting Lisabona, in prima mansa a playoff-ului pentru grupele Ligii Campionilor.

Vicecampioana Romaniei se afla in fata celui mai important meci al sezonului, un joc care o poate readuce la masa bogatilor si sa-i umple conturile cu aproape 20 de milioane de euro.

Pe langa miza financiara uriasa, nu trebuie trecuta in plan secundar latura sportiva. La Bucuresti in toamna am putea avea nume grele, precum Real Madrid, Barcelona sau Paris Saint Germain.

  • Dar pana la sumele uriase si meciurile de povestit nepotilor, trupa lui Nicolae Dica o va avea in fata pe Sporting Lisabona. Si trebuie sa ne asteptam la o dubla de foc, in care gruparea lusitana porneste favorita certa.

    Cu un lot evaluat la 200 de milioane de euro, Sporting nu concepe sa nu ajunga din nou in grupele celei mai importante competitii intercluburi din Europa, mai ales dupa ce a bagat peste 30 de milioane de euro in transferuri, iar pe arena Jose Alvalade au venit jucatori de top, precum Fabio Coentrao, de la Rea Madrid, sau Jeremy Mathieu, de la Barcelona.

    Totusi, cel mai mare pericol pentru Alibec si compania il reprezinta atacantul olandez Bas Dost, care in sezonul precedent a marcat 36 de goluri in 41 de meciuri.

    Poate singurul avantaj al echipei noastre e reprezentant de numarul mai mare de meciuri disputat in acest sezon: 6 in Liga 1, plus alte doua in preliminariile Ligii Campionilor, pe cand lusitanii au doar doua jocuri. Insa nu si rezultatele. Sporting vine dupa doua victorii, in timp ce FCSB are doua egaluri in ultimele doua meciuri.

  • Ce-au declarat cei doi antrenori:

    "Jucam impotriva unei foste castigatoare a Cupei Campionilor si nu va fi usor. Dar am o echipa supermotivata si, mai ales, unita" - Jorge Jesus.

    "Ne asteapta un meci foarte important, impotriva unei echipe foarte bune, cu jucatori de calitate, dar trebuie sa fim pregatiti. E o diferenta de bani, de valoare, dar vom da totul pe teren" - Nicolae Dica.

    ECHIPELE PROBABILE

    Nicolae Dica se confrunta cu mari probleme de efectiv inainte intalnirii cu Sporting. Tehnicianul "ros-albastrilor" nu-l va avea la dispozitie pe Constantin Budescu, nerefacut dupa accidentarea din turul cu Viktoria Plzen, prezenta lui Teixeira e in dubiu si va trebui sa improvizeze in aparare, dupa accidentarea lui Mihai Balasa.

    In tabara adversa, singura absenta notabila va fi aceea a lui William Carvalho, aflat la un pas de un transfer pe multe milioane de euro la West Ham.

    SPORTING LISABONA: Rui Patricio - Piccini, Coates, Mathieu, Silva - Battaglia, Adrien Sila - Doumbia, Fernandes, Gelson - Bas Dost

    Antrenor: Jorge Jesus.

    FCSB: Nita - Enache, Larie, Momcilovic, Morais - Popescu, Pintilii - Teixeira/Man, Tanase, Golofca - Alibec.

    Antrenor: Nicolae Dica.

  • Date cheie:

    stadion: Jose Alvalade (Lisabona)

    ora: 21:45

    arbitru: Felix Brych (Germania)

    televizare: Pro TV si Dolce Sport

    cote pariuri: 1.31 (victorie Sporting) - 5.60 (egal) - 16.00 (victorie FCSB)

    Mansa retur e programata miercurea viitoare, pe National Arena.

    Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

    Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
    Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
    Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
    ”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
    ”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
    Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
    #avancronica FCSB Sporting Lisabona, #FCSB Sporting Lisabona playoff, #FCSB Sporting Liga Campionilor , #stiri FCSB