Ce spun primii doi capitani de la FCSB dupa remiza cu Sporting Lisabona

Miercuri, 16 August 2017, ora 11:06
3686 citiri
Ce spun primii doi capitani de la FCSB dupa remiza cu Sporting Lisabona
Foto: Hepta.ro

Denis Alibec a declarat ca el si colegii sai le-au pus foarte multe probleme in deplasare celor de la Sporting Lisabona, in partida incheiata la egalitate, scor 0-0, chiar daca adversarii lor au plecat ca favoriti.

"Ne bucuram ca s-a terminat asa si ca am facut un meci mare. Prin acest rezultat le-am dat peste nas multora din tara care vorbeau urat despre noi si nu ne dadeau nicio sansa. Speram sa nu ne dezamagim suporterii si familiile in retur. La ocazia lui Enache, cand am vazut ca a trecut mingea de portar am crezut ca intra in poarta, dar nu a fost sa fie. Sper sa dam gol la Bucuresti si sa trecem mai departe.

Sporting Lisabona nu este o echipa de speriat, le-am pus foarte multe probleme chiar daca au plecat ca favoriti. Cred ca avem echipa buna si putem sa ne batem cu ei la Bucuresti pentru calificare. Mihai Pintilii este unul dintre cei mai importanti jucatori ai nostri, ne pare rau ca a luat rosu azi. Speram ca jucatorul care intra sa il inlocuiasca foarte bine", a afirmat Alibec la postul Sport.ro.

De asemenea, Mihai Pintilii a declarat ca formatia sa are sanse mari sa se califice in faza grupelor.

"Am facut un meci foarte bun azi. Se pare ca meciurile importante, meciurile cu miza le tratam altfel. Cand suntem cu cutitul la os jucam mai bine decat in campionat. La Steaua (n.r. - FCSB) sunt jucatori valorosi si cred ca avem sansa noastra. Cei de la Sporting formeaza o echipa buna, au aratat si in seara asta.

Acum o repriza a trecut, urmeaza a doua, la Bucuresti, unde cu ajutorul publicului speram sa facem un meci mare. Sper ca Arena Nationala sa se umple pentru ca avem sanse mari sa ne calificam in grupele Ligii Campionilor", a spus Pintilii.

Eliminat in partida de la Lisabona, mijlocasul spera ca echipa sa castige fara el, asa cum a facut in februarie 2013 in partida de la Bucuresti cu Ajax Amsterdam.

"Eu zic ca primul cartonas galben nu prea a fost, dar nu vreau sa comentez pentru ca este totusi un nivel ridicat aici. Acum sper sa se repete meciul cu Ajax (n.r. - din editia 2012-2013 a Europa League) cand la fel eram suspendat si am castigat cu 2-0", a precizat Pintilii.

FCSB a incheiat la egalitate, scor 0-0, partida disputata marti seara, in deplasare, cu Sporting Lisabona, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor. Partida retur este programata in 23 august, la Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#FCSB Sporting Lisabona, #FCSB Liga Campionilor , #stiri FCSB