Denis Alibec, surprins cand injura spre Nicolae Dica in timpul meciului cu Viktoria Plzen

Vineri, 24 Noiembrie 2017, ora 07:14
12971 citiri
Denis Alibec, surprins cand injura spre Nicolae Dica in timpul meciului cu Viktoria Plzen
Foto: captura Telekom Sport

Un nou moment tensionat a avut loc la FCSB cu ocazia meciului cu Viktoria Plzen, din grupele Europa League.

Atacantul Denis Alibec a fost surprins de camerele de filmat cand injura spre antrenorul Nicolae Dica, nemultumit ca nu a fost lasat sa execute o lovitura libera.

Varful a incercat sa execute, dar Dica l-a desemnat pe Mihai Balasa. Dupa ce s-a rugat de acesta sa-l lase sa bata el, Alibec s-a intors spre banca de rezerve si a strigat 'Du-te, ma, in **** mea!' catre antrenorul sau.

La finalul meciului, Nicolae Dica a incercat sa fie temperat si a explicat de ce nu l-a lasat pe Alibec sa execute aceasta lovitura libera.

"Am spus sa bata Balasa pentru ca era o lovitura libera pentru un fotbalist de picior drept. Din acest motiv i-am zis sa-l lase pe Balasa", a afirmat Dica la Telekom Sport.

Intre Dica si Alibec a mai existat un moment tensionat si la meciul cu FC Voluntari, dupa care varful a fost exclus din lot pentru o perioada.

FCSB a fost invinsa de Viktoria Plzen, scor 2-0, intr-un meci din grupele Europa League.

Dupa acest rezultat, FCSB ocupa in continuare primul loc in grupa G, cu 10 puncte, fiind urmata de Viktoria Plzen (9), Lugano (6) si Hapoel Beer Sheva (4).

Etapa urmatoare, programata pe 7 decembrie de la 22:05, vor avea loc meciurile FCSB - Lugano si Hapoel Beer Sheva - Viktoria Plzen.

FCSB este calificata deja in primavara europeana, insa lupta pentru a incheia pe primul loc.

C.S.

#Alibec injura Nicolae Dica, #Nicolae Dica injurat Denis Alibec , #stiri FCSB