Dica anunta ca a primit o oferta din strainatate

Sambata, 08 Decembrie 2018, ora 22:00
4192 citiri
Dica anunta ca a primit o oferta din strainatate
Foto: Facebook/FCSBOfficial

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dica, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca a avut o oferta din strainatate, dar a refuzat-o pentru ca are ambitia de a castiga un titlu cu gruparea ros-albastra.

"Voi credeti ca nu am si eu oferte? Si ca sunt chiar asa slab cum spun unii? Uite ca mai sunt si oameni care ma apreciaza. Am avut oferte. Si nu doar din tara, ci chiar din strainatate. M-a determinat sa refuza oferta de afara ambitia si dorinta pe care o am de a castiga un campionat cu FCSB. Patronul a aflat mai tarziu despre oferta de afara, pentru ca atunci cand a venit am discutat doar cu Mihai Stoica", a spus el.

Nicolae Dica sustine ca i-a reprosat finantatorului Gigi Becali declaratiile facute dupa infrangerea cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Acesta afirmase dupa acel meci ca trebuia sa aleaga un antrenor mai bun decat Dica si ca il apreciaza pe acesta ca om, nu insa si ca tehnician.

"Am vorbit cu dansul ieri si i-am spus ca lucrurile alea trebuia sa mi le transmita mie personal, nu la televizor. Cu FC Viitorul am jucat 5 meciuri si am obtinut 3 victorii, un egal si o infrangere, apoi in cele 5 cu Universitatea Craiova am avut 3 victorii, un egal si o infrangere, iar cu Gaz Metan Medias am avut 4 victorii in 4 meciuri. Deci, asta inseamna ca statistica e de partea mea, inseamna ca sunt un antrenor bun din punctul meu de vedere. Cu multa incredere si pasiune voi deveni foarte bun. Eu am incredere in mine, stiu ce pot sa fac. Dupa meciuri mi-as dori sa fiu eu criticat si nu jucatorii. Sa dea toata lumea in mine, dar sa-mi lase jucatorii in pace pentru ca eu cu ei merg la lupta", a afirmat Dica.

"Presiune a existat la FCSB si va exista intotdeauna pentru orice antrenor. Eu din critici incerc sa invat, sa iau doar ce ma ajuta pe mine, in rest nu ma intereseaza. Tot ce mi-a spus patronul ieri a fost ca are incredere in mine si ca isi doreste ca atunci cand voi pleca de la echipa sa merg undeva la mai bine. Eu consider ca sunt un antrenor bun si voi deveni foarte bun, pentru ca am incredere in mine. Daca eu eram antrenor slab mai stateam la acest club? Patronul are un business la acest club si vrea sa faca bani. In momentul in care un om nu munceste, automat el este dat afara. Si asta nu e numai la fotbal, ci la orice fel de afacere. S-au vehiculat doar doi posibili inlocuitori pentru mine? Cam putin. Aceste nume (n.r. - Laurentiu Reghecampf si Mihai Teja) sunt de atatea luni, vom vedea. Nu voi ramane antrenor pe viata la FCSB. Si nu voi fi singurul antrenor dat afara sau care va pleca la mai bine", a adaugat tehnicianul.

Intrebat daca s-a gandit vreun moment sa demisioneze, Dica a raspuns: "Am mai fost intrebat asta, dar nu vreau sa raspund".

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Nicolae Dica oferta strainatate , #stiri FCSB