Gigi Becali anunță sfârșitul la FCSB: ”Mă las de fotbal!” Patronul renunță la doi jucători după dezastrul cu Rapid

Luni, 16 August 2021, ora 11:41
10195 citiri
Gigi Becali anunță sfârșitul la FCSB: ”Mă las de fotbal!” Patronul renunță la doi jucători după dezastrul cu Rapid

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, luni, că va renunţa la serviciile jucătorilor Alexandru Creţu şi Iulian Cristea. El a anunţat de asemenea că se va lăsa de fotbal dacă FCSB nu va câştiga campionatul.

”În primul rând, fundaşii centrali. Adică nu avem. Nu avem fundaşi centrali, o să vină, probabil, Miron, şi o să avem fundaşi centrali.

În al doilea rând, am greşit la schimbări. Eu am greşit. L-am schimbat pe Olaru, care cât de cât juca fotbal, şi l-am băgat pe unul care nu ştiu ce e, dar numai fotbalist nu mai e (n.r.: Moruțan)

Coman, iar, nu ştiu ce-i cu el. Dacă o să fie aşa, probabil o să îmbătrânească pe aici, prin România.

Pe noi ne-a bătut Creţu. O să-i spun să-şi caute echipă, îi dau şi 100.000 de euro. Numai pasă la ei, pasă la ei, mai dai şi autogol. Mai e timp de transferat. Du-te şi la revedere. L-am luat liber, îi dau bani şi-l las şi liber. Şi pe Creţu şi pe Cristea îi las liberi, gata!", a declarat Gigi Becali la Pro X.

El a mai spus că dacă FCSB nu va câştiga campionatul, se va lăsa de fotbal. "Dacă nu iau campionatul, o să ia cineva, ce vrea, pentru că eu mă las de fotbal! Este o afacere pe care nu mai vreau să o ţin, dacă nu este afacere.

Dacă nu iau campionatul, pac, la revedere! La ce am eu acum, trebuie sa dea cel care vrea să cumpere 40-50 de milioane de euro pe echipă. Dar cine să dea banii ăstia? Vând jucatorii unu câte unul si gata. Dacă am cum. Pentru că la cum se prezintă acum, nu ştiu pe cine mai vând”, a menţionat Becali.

Nou-promovata FC Rapid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FCSB, în etapa a V-a a Ligii I. Partida de pe Arena Naţională a fost una tensionată, cu multe durităţi, cu două eliminări şi cu o atmosferă incendiară în tribune.

A marcat: Vinicius '39 (a).

După acest meci, lider în clasament este CFR Cluj, cu 15 puncte, echipă urmată de Rapid, cu 13 puncte, FC Botoşani, cu zece puncte, FCSB, Farul Constanţa şi UTA, cu câte opt puncte.

Citeste si:
Dat afară de Gigi Becali, Budescu rămâne în Liga 1! E în drum spre noua echipă
Dat afară de Gigi Becali, Budescu rămâne în Liga 1! E în drum spre noua echipă
Constantin Budescu s-a despărțit de FCSB, după ce Gigi Becali a declarat că nu mai vrea să-l țină la echipă și să-i plătească un salariu mare. Deși se zvonea că Budescu ar merge...
Gigi Becali preferă să moară de foame decât să se vaccineze. "Dacă se face dictatură medicală, ne baricadăm"
Gigi Becali preferă să moară de foame decât să se vaccineze. "Dacă se face dictatură medicală, ne baricadăm"
Cunoscut ca un antivaccinist convins, Gigi Becali are un plan bine pus la punct în cazul în care vaccinarea devine obligatorie în România. Patronul FCSB nu vrea să audă de imunizarea...
Comentarii
Rapidulet
rank 2
aradulnou
rank 1
breaking news.... nea BE-oaie FR7cali se lasa de steau pentru