Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Inca un transfer facut de FCSB - oficial

Marti, 26 Februarie 2019, ora 11:31
3924 citiri
Inca un transfer facut de FCSB - oficial
Foto: Facebook/FCSB Official

Iulian Cristea este oficial noul jucator al celor de la FCSB, semnand un contract valabil pentru cinci ani si jumatate.

Fundasul central in varsta de 24 de ani o paraseste pe Gaz Metan Medias dupa sase sezoane, mutarea fiind facuta oficiala in aceasta dimineata.

"Iulian Cristea nu mai este jucatorul Gazului Metan.

Acesta s-a transferat luni la FCSB. Iulian Cristea a evoluat pentru Gaz Metan timp de sase sezoane. Acesta a bifat 89 prezente in tricoul alb-negru si a marcat 6 goluri.

Iti multumim pentru evolutiile avute la Gaz Metan si iti dorim succes in tot ceea ce vei face de acum inainte", se arata intr-un anunt pe site-ul oficial al mediesenilor.

De asemenea, mutarea a fost facuta oficiala si de gruparea "ros-albastra", printr-un anunta facut pe pagina de Facebook:

"Bine ai venit, Iulian Cristea!

FCSB anunta ca a ajuns la un acord cu Gaz Metan Medias pentru transferul lui Iulian Cristea, jucator care va imbraca tricoul echipei noastre timp de cinci ani si jumatate.

Fundasul nascut pe 17 iulie 1994, care va purta numarul 17, s-a alaturat deja lotului condus de Mihai Teja, insa va putea debuta abia in play-off, fiind suspendat pentru cumul de cartonase galbene in ultima etapa de campionat.

Clubul nostru ii ureaza Bun Venit si sa aiba parte de cat mai multe succese in tricoul ros-albastru!".

"Faptul ca am venit inca de acum ma bucura nespus. Am visat de mic sa ajung la aceasta echipa, pe care am iubit-o dintotdeauna! Sper sa ma integrez cat mai bine si mai repede in colectiv, sa am evolutii bune si sa-mi ajut colegii in indeplinirea obiectivelor" - Iulian Cristea.

22 de meciuri a strans Iulian Cristea pentru Gaz Metan Medias in acest sezon, reusind sa marcheze 3 goluri si sa ofere doua asisturi.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#FCSB transfer Iulian Cristea , #stiri FCSB