Inca un transfer ratat pentru FCSB? Botosaniul a refuzat oferta lui Becali

Luni, 29 Mai 2017, ora 07:58
2992 citiri
Inca un transfer ratat pentru FCSB? Botosaniul a refuzat oferta lui Becali
Foto: Facebook/ Olimpiu Morutan

FCSB pare ca a ratat un nou transfer dupa ce presedintele celor de la FC Botosani, Cornel Sfaiter, a anuntat ca moldoveni au respins oferta lui Becali pentru pustiul Olimpiu Morutan.

Interesul latifundiarului pentru mijlocasul in varsta de 18 ani nu este nou, in trecut el aratandu-se dispus sa il cumpere din aceasta vara si sa il mai lase un sezon la Botosani.

Totusi, propunerea sa nu i-a convins pe cei de la Botosani, care prefera sa il pastreze pe jucator.

"Steaua a facut o oferta concreta pentru Morutan. Cu CFR suntem in discutii si a venit ceva si pe pista Atalanta, dar eu zic ca in proportie de 70% va ramane la Botosani. Dorim sa-l tinem, pentru ca el are nevoie de Botosani. Nu va ascund ca m-am intalnit cu domnul Becali dupa incidentul cu Golofca, de la Giurgiu (la inceputul lunii martie - n.red.). Am avut discutii cu Valeriu Argaseala saptamana asta, dar momentan am refuzat oferta. Am ramas in discutii", a declarat Cornel Sfaiter la DigiSport.

Pentru ca interesul pentru Morutan este destul de mare, moldovenii intentioneaza sa il pastreze inca un sezon la club, in speranta ca vor obtine o suma mai mare pentru transferul sau in vara lui 2018.

"Am purtat si noi o discutie la nivel de club, in Consiliul de Administratie. Am fost de acord cu totii, in proportie de 70% sa ramana la Botosani. Eu cred mult in jucatorul asta. Ne asumam un risc important daca nu il vinem in momentul asta. Ne asumam riscul si vom purta discutii din iarna incolo. Am purtat discutii cu copilul, e capacitat si isi doreste foarte mult sa joace si sa ramana in continuare la Botosani. Trebuie sa avem mare grija cum il gestionam, cum il antrenam si il indrumam in viata de zi cu zi, pentru ca are nevoie, este un copil in acest moment", a mai spus oficialul de la Botosani.

Olimpiu Morutan este un mijlocas format la U Cluj, el ajungand in urma cu un an la Botosani.

Dupa un sezon in Liga 1, fotbalistul a intrat pe lista celor de la FCSB, dar si a italienilor de la Atalanta, foarte interesati sa il transfere.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#FCSB transfer Morutan, #Morutan Botosani FCSB , #stiri FCSB